0

RAKYTNÍČEK Veganské želé s příchutí divoké ovoce 90 ks

Nové veganské želé RAKYTNÍČEK Trpaslíci divoké ovoce plné těch nejdůležitějších vitaminů pro vaše děti. Každá želatinka v sobě ukrývá směs ovocných koncentrátů, vitaminy a rakytník, tedy perfektní kombinaci pro posílení dětské imunity.
Více informací
RAKYTNÍČEK
Skladem
234,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

RAKYTNÍČEK veganské želé, obsahuje vitamíny a rakytník. Želé má podobu trpaslíků a obsahuje: RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu, posiluje činnost srdce, příznivě působí při únavě, zlepšuje činnost trávicího traktu, pomáhá udržovat zdravou pokožku, přispívá k funkci sliznice očí a úst. BIOTIN přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normálnímu energetickému metabolizmu, přispívá k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a vlasů. VITAMIN B12 přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k normální tvorbě červených krvinek, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální psychické činnosti. Příchuť lesní - divoké ovoce. Vhodné pro vegany, těhotné a kojící ženy.
RAKYTNÍČEK

Parametry

EAN
8594006897952
8594006897952
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želatinky
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Terezia Company
Bez lepku
Ano
1 veganský RAKYTNÍČEK 3x denně rozžvýkat a spolknout (8 g).
  • cukr, glukózový sirup, kukuřičný škrob, vodu, směs ovocných koncentrátů z hroznového vína, pomeranče, jablka, mandarinky, grapefruitu, mučenky (maracuja) a citrónu, pyré z meruňky, broskve, manga, nektarinky, banánu, guavy, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, sušená rakytníková šťáva 1 %, mix divokéhoovoce (extrakt z malin, borůvek brusinek, černého rybízu, arónie a klikvy) 0,4 %, koncentrát šťávy z černé mrkve, přírodní aroma malina, leštící směs (kokosový rostlinný olej, leštící látka: karnaubský vosk), koncentrát šťávy černé mrkve, vitaminy: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, biotin, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, kyanokobalamin.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

RAKYTNÍČEK Veganské želé s...

234,00 Kč