0

Canezin spray 100 ml

Antimykotický a antibakteriální spray. Omezuje nadměrné pocení a nepříjemný zápach nohou a obuv udržuje mikrobiálně čistou.
Více informací
Canezin
Skladem
124,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Široké spektrum aktivních látek účinně eliminuje bakterie, kvasinky a plísně na nohou i v obuvi. V místě aplikace vytváří nepříznivé podmínky pro jejich růst a množení. Při pravidelném používání funguje Canezin také jako součást účinné prevence proti opakovanému návratu infekce kůže v oblasti nohou a nehtů. Bylinné složky omezují zarudnutí, svědění a popraskání kůže mezi prsty a na chodidle.
Canezin

Parametry

EAN
8594059739483
8594059739483
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Návod k použití, aplikace do obuvi: Po vyzutí nastříkejte spray (1-2krát denně) na stélku a po celé vnitřní ploše bot, nechejte volně zaschnout a působit (minimálně 10 minut). Lze aplikovat shodným způsobem také na ponožky. Návod k použití, aplikace na nohy: Spray nastříkejte v tenké vrstvě (minimálně 1-2krát denně) na umytá a osušená chodidla, mezi roztažené prsty nohou a na nehty. Nechejte volně zaschnout a působit. Nepřekračujte 4 aplikace denně na stejné místo kůže. Aplikujte při prvním výskytu obtíží a asi týden po jejich odeznění. Při preventivní aplikaci v případě zvýšeného rizika infekce (návštěva hotelu, bazénu, tělocvičny, sauny, lázní, rehabilitace, posilovny a podobně) aplikujte 1krát denně. Před použitím protřepat!
Aqua, Ethanol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Exctract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eugenia Caryophyllus Oil, Achillea Millefolium Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Polyaminopropyl Biguanide Hydrochloride.
Neaplikovat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Neaplikovat na poraněnou kůži. Neaplikovat do očí a na sliznice. Neaplikovat na jiné části těla. Při aplikaci nekouřit, nejíst a nepít. Po aplikaci si umyjte potřísněné ruce. Aplikace u dětí vždy pod dohledem dospělé odpovědné osoby. Neužívat vnitřně! Vysoce hořlavá kapalina a páry. Neaplikovat v blízkosti otevřeného ohně.

Canezin spray 100 ml

124,00 Kč