0

Karpal Akut mast 50 ml

Zdravotnický prostředek určený k masáži při postižení syndromem karpálního tunelu. Omezuje bolestivost ruky a zlepšuje citlivost prstů.
Více informací
Karpal
Brzy skladem
252,00 Kč Vč. DPH

(5,04 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Karpal Akut mast 50 ml

Mezi nejčastější projevy syndromu karpálního tunelu patří oslabená citlivost, mravenčení, pálení, trnutí a bolesti prstů rukou, které často bolí i v klidovém stavu. S těmito příznaky Karpal Akut účinně bojuje a přináší rychlou úlevu. Jeho složení obsahuje zklidňující rostlinné extrakty rozrazilu, přesličky, světlíku a chmele. Díky pravidelné masáži dochází nejen k úlevě postižené oblasti, ale také slouží jako prevence vzniku či rozšíření tohoto problému.
Karpal

Parametry

EAN
8594059738523
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Přípravek je určený k lokální aplikaci a k masáži zápěstí, ruky a předloktí. Přiměřené množství masti naneste a krouživými pohyby vmasírujte do kůže zápěstí a vnitřní strany předloktí. Doporučuje se aplikovat 2x denně nebo vícekrát v průběhu dne dle intenzity obtíží (maximálně 5x denně).
Aqua, Ethanol, Cannabis Sativa Seed Oil, Dimethicone, Propylene Glycol Isostearate/Ethylcellulose/Propylenen Glycol Laurate, Propylene Glycol, Veronica Offi cinalis Extract, Equisetum Arvense Extract, Euphrasia Rostkoviana Extract, Humulus Lupulus Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Caprylate/Glyceryl Undecylenate, Caprylyl Glycol/Ethylhexylglycerin, Menthol, Carbomer, Rosmarinus Offi cinalis Oil, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide.
Neaplikovat na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro děti. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doporučené doby spotřeby. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

Karpal Akut mast 50 ml

252,00 Kč