1

Priessnitz Žíly a cévy Medical 125 ml

Zdravotnický prostředek k jemné masáži a ke stimulaci lymfatického a cévního systému. Vmasírování hydrogelu do kůže vyvolává příjemné pocity a zmírňuje obtíže spojené s křečovými žilami, otoky, bolestí a pocitem těžkých a unavených nohou. Příjemný chladivý účinek.
Více informací
Priessnitz
Skladem
298,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Priessnitz Žíly a cévy Medical obsahuje bezpečné přírodní látky (flavonoidy a glykosidy) z plodu kaštanu koňského (Aesculus hippocastanum) a z červených listů vinné révy (Vitis vinifera), které mají příznivé účinky na kvalitu a funkce žilního a lymfatického systému. Přípravek je vhodný na křečové žily, bolesti a otoky, ulevuje od pocitu těžkých a unavených nohou, zklidňuje trnoucí a citlivé končetiny, zvláčňuje a hydratuje kůži nohou.
Priessnitz

Parametry

EAN
8594059737175
8594059737175
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Při výskytu obtíží vmasírujte gel 2–3krát denně jemně krouživými pohyby prstů do kůže dolních končetin. Naneste takové množství přípravku, aby byla vytvořena dostatečná lubrikační a hydratační vrstva. Na stejné místo lze aplikovat maximálně 4krát denně.
Escin získaný z plodu jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum), flavonoidy získané z červených listů vinné révy (Vitis vinifera), menthol, ethanol.
Není vhodné pro děti. Je určeno pouze k zevní aplikaci na kůži dolních končetin. Neaplikujte na poraněnou kůži, na sliznice, v blízkosti očí a na prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doporučené doby použitelnosti. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

Priessnitz Žíly a cévy...

298,00 Kč