0

ALFASILVER sprej 125 ml

Přípravek ve spreji s 2,5% obsahem ionizovaného stříbra k ošetření ran, odřenin, popálenin menšího rozsahu, kožních poranění, proleženin a podobně. Udržuje okolní prostředí čisté a ošetřenou oblast chrání před množením bakterií.
Více informací
ALFASILVER
Skladem
272,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek ve spreji s 2,5% obsahem ionizovaného stříbra k ošetření ran, odřenin, popálenin menšího rozsahu, kožních poranění, proleženin a podobně. Udržuje okolní prostředí čisté a ošetřenou oblast chrání před množením bakterií. Lahvičku protřepejte a aplikujte na problemtické místo. Dle potřeby aplikujte dvakrát za den. V případě potřeby lze snadno odstranit fyziologickým roztokem. Nežádoucí účinky nejsou známy.\n AlfaSilver nemá žádné věkové omezení. Vzhledem k možnosti nečekaného vnitřního užití dítětem doporučujeme používat přípravek od 3 let.\n \n AlfaSilver je zdravotnický prostředek ve spreji k bezbolestnému ošetření otevřených akutních i chronických ran.\n \n Základními látkami jsou 3% aktivní ionizované stříbro a zeolit (bílý minerální prášek na bázi křemičitanů).\n \n Používá se na ošetření ran, odřenin, popálenin menšího rozsahu,\n Udržuje okolní prostředí čisté, což napomáhá přirozenému průběhu hojení\n Přípravek přilne k místu, na nějž byl aplikován, nesklouzne z něj kožních poranění, proleženin a podobně.a ošetřenou oblast chrání před množením bakterií.a lze ho snadno odstranit fyziologickým roztokem.\n Přípravek lze použít k ošetření širokého spektra ran:\n \n Povrchové rány\n Drobné rány vzniklé při běžných aktivitách\n Chirurgické rány\n Macerace v okolí ran\n Rozsáhlejší, hlubší kožní defekty\n Díky své formě aplikace ve spreji je vhodný také na rány s problematickou fixací sekundárního krytí (uši, podpaždí, apod.). Díky jedinečnému, technologicky náročnému způsobu výroby se podařilo molekuly stříbra navázat na zeolitový prášek. V této formě lze přípravek velmi snadno aplikovat na ránu a zároveň nedochází k oxidaci stříbra. Po aplikaci na ošetřovanou oblast jsou molekuly stříbra uvolněny do rány, kde působí antimikrobiálně na přítomné patogeny.\n \n Prášek k ošetřované oblasti přilne, na povrchu dochází k vysušování rány, avšak pod vrstvou prášku se vytváří hojivé prostředí. Povrchové rány již není třeba zakrývat sekundárním krytím\n \n Hlavní výhody přípravku AlfaSilver:\n \n Chrání před infekcí\n Díky antimikrobiálním vlastnostem ionizovaného stříbra je ošetřená oblast chráněna před množením bakterií.\n \n Kryje ránu a reguluje exsudát\n Mikronizovaný zeolitový prášek přilne k ráně a vytvoří na ní ochrannou vrstvu. Povrchové rány není třeba zakrývat sekundárním krytím. Hlubší rány je vhodné zakrýt nepřilnavým krytím nebo prodyšným obvazem.\n \n Urychluje hojení\n Vytváří antiseptické, vlhké prostředí pro urychlení hojení.\n \n Jednoduchá aplikace\n Ošetření rány sprejem je velmi jednoduché a rychlé. Přípravek lze z rány snadno omýt.\n \n Nepálí\n Obsažené látky nedráždí ránu, ošetření je tedy bezbolestné. Při aplikaci mírně chladí.\n \n Složení: Mikronizovaný zeolit, ionizované stříbro, n-butan.\n \n Objem: 125 ml\n \n Exspirace: 3 roky\n \n Nežádoucí účinky nejsou známy.\n \n Neobsahuje žádnou složku získanou ze zvířecích tkání (kolageny, keratiny, elastiny atd.).
ALFASILVER

Parametry

EAN
8017703744010
8017703744010
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Před použitím přípravku ránu očistěte od mechanických nečistot. Lahvičku před použitím protřepejte a držte ji přitom ve svislé poloze. Rozprašovač lehce stiskněte a zamiřte postřik přímo do místa určeného k ošetření, aniž byste přípravek nechali rozptylovat se zbytečně do vzduchu. Vyvarujte se možných rizik spojených s hořlavostí přípravku. Rozprašujte krátkými stisky a vyhněte se postřikům velkých dávek. Dle potřeby aplikaci opakujte dvakrát za den. Neužívejte vnitřně!
Přípravek obsahuje mikronizovaný zeolit, ionizované stříbro, n-butan.

ALFASILVER sprej 125 ml

272,00 Kč