0

LA ROCHE-POSAY Hydraphase Intenzivní oční péče 15 ml

Intenzivní hydratační péče o oční okolí a proti váčkům pod očima.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
552,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Hydraphase Intenzivní oční péče cíleně hydratuje pleť kolem očí a vyhlazuje jemné vrásky vzniklé v důsledku dehydratace. Díky drenážnímu účinku rovněž působí na váčky pod očima a oteklá víčka, a to díky kombinaci drenážního kofeinu a Termální vody z La Roche-Posay. Účinek je optimalizován prostřednictvím unikátní aplikační techniky.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337872412646
3337872412646
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Kosmetika
1. Vklepejte malé množství přípravku do oblasti kolem očí. 2. Jemně rozetřete. 3. Pro redukci váčků vetřete přípravek na spodní víčko směrem od vnitřních koutků ke spánkům. Nakonec jemným tlakem na spáncích zaktivujte lymfatickou cirkulaci. 4. Pro vyhlazení jemných vrásek způsobených dehydratací provádějte jemné poklepávání kolem očí.
AQUA / WATER, GLYCERIN, CARBOMER, GLYCINE SOJA PROTEIN / SOYBEAN PROTEIN, CAFFEINE, ISOHEXADECANE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE (F.I.L. B45635/1).

LA ROCHE-POSAY Hydraphase...

552,00 Kč