0

BIOGAIA Prodentis na zuby a dásně 20 pastilek

Pastilky se svěží mátovou příchutí BioGaia Prodentis obsahují patentovaný probiotický kmen Lactobacillus Reuteri pro zachování přirozené mikrobiální rovnováhy v ústech.
Více informací
BIOGAIA
Skladem
349,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orální zdraví, zdravé zuby i dásně. Pastilky se svěží mátovou příchutí pro děti, dospělé i těhotné ženy. BioGaia ProDentis obsahuje patentovaný probiotický kmen Lactobacillus Reuteri Prodentis, který přispívá k péči o ústní dutinu a pomáhá udržovat přirozenou mikrobiální rovnováhu v ústech. K jejímu narušení může dojít např. nesprávnou ústní hygienou, stresem, užíváním určitých léků. nnPodpora vyvážené mikroflórynnPřípravek BioGaia ProDentis využijete pro podporu vyvážené mikroflóry v ústech při citlivých dásních se sklonem ke krvácení, jako podpůrný prostředek při léčbě paradontózy či v období snížené imunity organismu (v důsledku stresu či různých onemocnění).nnnDávkovánínnUžívejte 1-2 pastilky denně, nejlépe po vyčištění zubů. Pastilky nechte volně rozpustit v ústech. Vhodné i pro dlouhodobé užívání.nnSloženínnJedna pastilka obsahuje více než 200 milionů živých bakterií L. reuteri Prodentis®. L. reuteri Prodentis® byl testován ve více než 40 klinických studiích.nnPlnidlo (isomalt), L. reuteri DSM17938 a L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis®), plně hydrogenovaný palmový olej, zvlhčující látka, mátové aroma, mentolové aroma, mátový olej, sladidlo (sukralosa).nnUpozorněnínnNepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Vzhledem k obsahu sladidel může mít nadměrná konzumace projímavý účinek. Konzumace potravin obsahujících isomalt a sukralosu místo cukru přispívá k zachování mineralizace zubů. Přípravek může být užíván během těhotenství a kojení. Uchovávejte mimo dosah dětí.
BIOGAIA

Parametry

EAN
7350012551421
7350012551421
Cesta podání
Do dutiny ústní
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Farmasierra

Užívejte 1-2 pastilky denně, nejlépe po vyčištění zubů. Pastilky nechte volně rozpustit v ústech. Vhodné i pro dlouhodobé užívání.

Jedna pastilka obsahuje více než 200 milionů živých bakterií L. reuteri Prodentis®. L. reuteri Prodentis® byl testován ve více než 40 klinických studiích.

Plnidlo (isomalt), L. reuteri DSM17938 a L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis®), plně hydrogenovaný palmový olej, zvlhčující látka, mátové aroma, mentolové aroma, mátový olej, sladidlo (sukralosa).

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIOGAIA Prodentis na zuby a...

349,00 Kč