0

GS Ovultest 3v1 3 ks

Ovulační test pro přesné stanovení plodných dní. Jednoduchý a rychlý. Určí 2 nejvhodnější dny pro otěhotnění.
Více informací
GS
Brzy skladem
58,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Test detekuje zvýšenou hladinu LH – luteinizačního hormonu v moči, která je signálem blížící se ovulace. Testování umožňuje spolehlivě určit vaše plodné dny a zvýšit tak pravděpodobnost početí. Více než 99% přesnost.
GS

Parametry

EAN
8594032757886
8594032757886
Velikost balení
3 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Pokud je to možné, provádějte test vždy ve stejnou denní dobu. Dvě hodiny před provedením testu omezte příjem tekutin. Test provádějte při běžné pokojové teplotě. Odeberte moč do čisté a suché nádobky. Vyjměte proužek ze sáčku. Ponořte proužek absorpční částí do vzorku moči. Proužek neponořujte do moči nad vyznačenou maximální linii (MAX), jinak test neproběhne správným způsobem. Po 10 sekundách proužek vyjměte a položte jej na vodorovný, čistý, suchý a nenasákavý povrch (například na vrchní část nádobky s močí). Výsledek odečtěte nejpozději do 10 minut a vyhodnoťte podle návodu v příbalové informaci. Se vzorkem moči a použitým testem zacházejte hygienicky, po použití zlikvidujte. Nepoužívejte opakovaně.
Monoklonální protilátky proti LH.
Test je určen pro sebetestování v nádobce s močí (in vitro). Je určen výhradně pro vnější použití. Nepoužívejte tento test, pokud užíváte léky, které mohou zkreslit jeho výsledky. Jedná se především o hormonální léky obsahující LH nebo hCG. Test nebude rovněž fungovat správně v těhotenství, po menopauze nebo při užívání hormonální antikoncepce. Pečlivě čtěte návod k použití a informace o bezpečném užívání. Zdravotnický prostředek.

GS Ovultest 3v1 3 ks

58,00 Kč