0

MÖLLER´S Omega 3 rybí olej ovocná příchuť 250 ml

Doplněk stravy Möller´s Omega 3 je rybí olej z norské přírody. Získává se z jater tresek z chladných vod ostrovů Lofoty. 1 lžička Möller´s vám dodá 1,2 g omega 3 mastných kyselin z ryb a vitaminy A, D a E.
Více informací
Möller´s
Skladem
332,00 Kč Vč. DPH

(1,33 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MÖLLER´S Omega 3 rybí olej ovocná příchuť 250 ml

Doplněk stravy Möller´s Omega 3 je rybí olej z norské přírody. Získává se z jater tresek z chladných vod ostrovů Lofoty. 1 lžička Möller's vám dodá 1,2 g omega 3 mastných kyselin z ryb, 15 µg vitaminu D a vitaminy A a E. Srdce: EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. Kosti a zuby: vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Imunita: vitaminy A a D přispívají k normální funkci imunitního systému. Mozek: DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku. Zrak: DHA a vitamin A přispívají k udržení normálního stavu zraku. Ochrana buněk: vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg * DHA/**EPA a DHA denně.
Möller´s

Parametry

EAN
7070866023836
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Olej
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělí a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orkla Health
Dospělí a děti od 3 let: 5 ml denně. Ideálně během jídla (pro rychlejší vstřebatelnost účinných látek).
Rybí olej z jater tresky, přídoní aromata, DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamin E), antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). Baleno v ochranné atmosféře.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Vyrobeno v Norsku.

MÖLLER´S Omega 3 rybí olej...

332,00 Kč