1

VICHY Capital Soleil Ochranné mléko SPF 50+ 75 ml

Posílená ochrana proti UV záření včetně dlouhovlnného UVA záření. Obohaceno Mexorylem® XL.
Více informací
Vichy

Velikost balení:

75 ml
200 ml
Brzy skladem
299,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

VICHY CAPITAL SOLEIL Ochranné mléko proti UV zářezení s eko-designem s kyselinou hyaluronovou a termální vodou Vichy vulkanického původu. 24H Hydratace. Hypoalergénní. SPF 50+ Velmi vysoká ochrana. Vichy se zavázalo respektovat život v oceánech: Hypoalergenní. Základ formule je z 94 % biodegradabilní (bez UV filtrů) a ze 71 % s UV filtry*. Kartonová tuba s eko-designem**. *Podle OECD testu 301 nebo ekvivalentu ISO. **Konečný produkt s -45 % plastu v porovnání s podobnými plastovými tubami. KARTONOVÁ TUBA: zabraňte jejímu delšímu kontaktu s vodou.
Vichy

Parametry

EAN
3337875765596
3337875765596
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
75 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Posílená ochrana proti UV záření včetně dlouhovlnného UVA záření. Obohaceno Mexorylem® XL. Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když po užíváte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte ochranný prostředek před expozicí na slunci. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Neaplikujte v okolí očí.
AQUA / WATER, GLYCERIN, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ISOPROPYL PALMITATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL TRIAZONE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, TRIETHANOLAMINE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, MYRISTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C266655/1).
Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody.

VICHY Capital Soleil...

299,00 Kč