0

DA VINCI ACADEMIA Ocutein omega-7 fresh 60 tobolek

Jedinečné spojení tří komplexů pro výživu a péči o suché a unavené oči (omega-7) a ochranu buněk před oxidačním poškozením (zinek).
Více informací
Skladem
487,00 Kč Vč. DPH

(8,12 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

DA VINCI ACADEMIA Ocutein omega-7 fresh 60 tobolek

ANTI-DRY COMPLEX: Omega-7 PUFA, lykopen, beta-karoten, vitamin B6, vitamin B12 Rakytníkový olej je jedním z nejbohatších zdrojů beta-karotenu a omega-7 vícenenasycených mastných kyselin, které přispívají ke zdravé funkci sliznice suchých očích. OCUTEIN® FRESH Omega-7 je dále obohacen o důležité vitaminy B6 a B12. Přírodní KAROTENOID COMPLEX: Lutein, zeaxanthin, vitamin A, fosfolipidy Tyto látky patří mezi karotenoidy, které jsou přirozenou součástí ochranného očního pigmentu sítnice. Tyto karotenoidy se akumulují ve vyšším množství zejména ve žluté skvrně sítnice oka (makula). S přibývajícím věkem však koncentrace karotenoidů v oku klesá. Vitamin A navíc přispívá ke správné funkci zraku. OCUTEIN® FRESH Omega-7 obsahuje také přírodní sójový lecitin. Lecitin je nejvýznamnějším přírodním zdrojem fosfatidylcholinu a dalších důležitých fosfolipidů. Fosfolipidy jsou esenciální, speciální tuky důležité pro správnou funkci buněčných membrán a pro řadu přirozených biochemických dějů. Fosfolipidy jsou přirozenou součástí slzného filmu a jejich pravidelný příjem má příznivý vliv na funkce očí. ANTIOXIDANT COMPLEX: Zinek a selen UV záření a další ionizační záření vyvolávají nadměrný vznik volných radikálů, které mohou poškodit membrány a proteiny v čočce. Organizmus se dovede proti volným radikálům účinně bránit pomocí tzv. antioxidantů, látek různé povahy, které mají schopnost volné radikály neutralizovat. Proto je OCUTEIN® FRESH Omega-7 velmi vhodně doplněn o důležitý ANTIOXIDANT COMPLEX. Zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením. Zinek navíc přispívá k udržování normálního zraku.

Parametry

EAN
8594059739544
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolka denně, nejlépe během jídla nebo po jídle.
Rakytníkový olej (omega-7 PUFA, beta-karoten) 360 mg, plnidlo: sójový olej; lutein 12 mg, fosfolipidy (sójový lecitin) 20 mg, leštící látka: včelí vosk; lykopen 3 mg, zinek (oxid zinečnatý) 14 mg (140 %*), zeaxanthin 3 mg, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid) 2,85 mg (203 %*), selen (seleničitan sodný) 26 mcg (47 %*), vitamin B12 (kyanokobalamin) 10 mcg (400 %*), vitamin A (retinol palmitát) 650 mcg (81 %*), biotin 100 mcg (200 %*), tobolka: želatina, glycerin, čištěná voda; barvivo: přírodní barvivo karamel. * RHP - referenční hodnota příjmu
Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Neužívejte současně s dalším doplňkem stravy nebo lékem obsahujícím vitamin A a selen. Vhodné pro diabetiky, celiaky. Bez umělých barviv.

DA VINCI ACADEMIA Ocutein...

487,00 Kč