0

HYLO DUAL INTENSE oční kapky 10 ml

Oční kapky s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové v kombinaci s ectoinem, což způsobuje vysokou viskozitu. Díky tomu je oko obzvláště intenzivně a dlouhodobě zásobováno stabilním zvlhčujícím filmem. Zmírní trvalé nebo silnější obtíže a oko je dlouhodobě chráněno před podrážděním.
Více informací
HYLO
Skladem
344,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HYLO DUAL INTENSE je určen k intenzivnímu léčebnému zvlhčení suchých očí a stabilizaci slzného filmu, čímž dochází k utišení zánětlivých projevů jako jsou svědění a pálení očí. Vysoce viskózní kombinace kyseliny hyaluronové a ectoinu chrání oční povrch před nadměrným vysycháním (nadměrným odpařováním slz) a stabilizuje slzný film.

  • Dlouhodobé zmírnění zánětlivých příznaků a podpora přirozené bariéry oka proti zánětlivým podnětům.
  • Bez konzervačních látek a fosfátů.
  • Na mnoho dnů, cca 300 kapek v lahvičce.

Podráždění očí se projevuje svěděním, pálením, slzením, pocitem suchého oka či cizího tělesa v oku. Často tyto příznaky nasvědčují tomu, že povrch oka není dostatečně zvlhčován. V těchto případech nabízí HYLO DUAL INTENSE prostřednictvím duálního účinku hyaluronátu sodného a ectoinu zvláštní výhody. Hyaluronát sodný je přirozená látka, která se nachází v oku, ale také v jiných částech těla. Tato látka má zvláštní fyzikální vlastnosti - na povrchu oka vytváří rovnoměrný, stabilní a dlouho ulpívající zvlhčující film, který je odolný proti odplavení. Díky těmto bioadhezivním vlastnostem jsou rohovka a spojivka ošetřeny a společně s přirozenými slzami ideálně kluzké pro mžikání. Kapky obsahují velké množství hyaluronátu sodného, což způsobuje vysokou viskozitu. Díky tomu je oko obzvláště intenzivně a dlouhodobě zásobováno stabilním zvlhčujícím filmem. Trvalé nebo silnější obtíže se zmírní a oko je chráněno před podrážděním.

Ectoin je přirozená látka, produkovaná mikoorganismy, které žijí v extrémním prostředí (např. ve slaných jezerech). Aby byly chráněny před panujícími extrémními podmínkami okolního prostředí, vytvářejí tyto mikroorganismy přirozenou látku ectoin, která je použita pro své speciální vlastnosti v přípravku HYLO DUAL INTENSE. Ectoin zvyšuje schopnost vázat vodu v buňkách povrchu oka a vytváří tak na spojivce fyziologickou bariéru. Zároveň ectoin stabilizuje tukovou složku slzného filmu, která chrání oko před nadměrným odpařováním slzné tekutiny.

Vzájemné působení hyaluronátu sodného a ectoinu zajišťuje intenzivní dlouhodobé zvlhčení povrchu oka a ochranu před nadměrným odpařováním slz. HYLO DUAL INTENSE tak zmírňuje typické projevy zánětu, jako jsou svědění a pálení, které jsou způsobeny drážděním z vnějšího prostředí.

HYLO

Parametry

EAN
4031626711755
4031626711755
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Ursapharm Arzneimittel GmbH, Saarbrücken
Ursapharm Arzneimittel GmbH, Saarbrücken
Dospělí a děti od 6 let obvykle aplikují 3x denně 1 kapku do spojivkového vaku každého oka. Kapky lze používat dlouhodobě. V těhotenství, při kojení a u dětí do 12 let by se neměly kapky používat častěji než 10x denně.

Hyaluronát sodný 2 mg, ectoin 20 mg, kyselina boritá, dekahydrát tetraboritanu sodného a voda pro injekci v 1 ml přípravku.

Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

HYLO DUAL INTENSE oční...

344,00 Kč