0

SPEKTRUM Gummies Imunita 90+30 želatinových tablet

Komplex vitamínů a minerálů ve formě želatinových tabletek s lahodnou ovocnou příchutí. Pro podporu imunity. Obohaceno o echinaceou. Bez umělých barviv.
Více informací
SPEKTRUM

Velikost balení:

120 ks
60 ks
Brzy skladem
495,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Echinacea purpurea podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Vitamín A přispívá k udržení normálního stavu zraku. Vitamín B12 přispívá k normální činnosti imunitního systému. Vitamín B1 přispívá k normální činnosti nervové soustavy. Vitamín B6 přispívá k normální činnosti imunitního systému. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamín D3 přispívá k udržení normálního stavu kostí. Zinek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Mangan přispívá k normálnímu stavu kostí. Selen přispívá k normální funkci imunitního systému. Biotin přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Niacin přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Jód přispívá k normální činnosti nervové soustavy.
SPEKTRUM

Parametry

EAN
8596024024006
8596024024006
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želatinové tablety
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1-2 želatinové tablety denně.
Glukózový sirup, sacharóza, želatina, voda, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; echinacea extrakt, maltodextrin, DL-alfa-tokoferyl acetát, aroma pomeranče a lesních plodů, citrát zinečnatý, koncentrát bezu černého (příchuť višeň), nikotinamid, aroma višně, spirulina (příchuť lesní plody), D-pantothenát vápenatý, extrakt z mrkve a ibišku (příchuť lesní plody), barviva: paprikový extrakt (příchuť pomeranč), medicinální uhlí (příchuť višeň); rostlinný olej (řepkový), chlorid manganatý, retinyl acetát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, leštící látky: karnaubský vosk, včelí vosk; kyselina pteroylmonoglutamovoa, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin, kyanokobalamin.
Není určeno pro děti do 3 let. Obsahuje cukr. Není vhodné pro diabetiky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

SPEKTRUM Gummies Imunita...

495,00 Kč