0

VINCENTKA Nasalis startovací sada

K proplachování nosních dutin a nosohltanu pomocí plastové konvičky. Používá se preventivně k denní hygieně i v akutních a chronických stavech zánětů horních cest dýchacích.
Více informací
Vincentka
Skladem
356,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vincentka Nasalis z koncentrátu minerální vody z přírodního léčivého zdroje, silně mineralizované, jodové, uhličité minerální vody Vincentka, hydrogenouhličitano-chlorido-sodného typu. Mohou užívat těhotné i kojící ženy. Balení obsahuje: 300 ml Vincentka Nasalis (koncentrát) pro 15 proplachů, 1 proplachovací plastová konvička, 1 odměrka, návod na použití.
Vincentka

Parametry

EAN
8594027250132
8594027250132
Cesta podání
Nosní
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 5 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vincentka
Vincentka
Adresa výrobce
Lázeňské náměstí 165, 763 26 Luhačovice, Česká republika
Pomocí odměrky vlejte do konévky 20 ml koncentrátu. Konévku naplňte cca 230 ml vlažné nebo převařené vody (cca 37 °C). Nakloňte konévku směrem vzhůru, aby roztok samovolně protékal vnitřkem nosu a vytékal druhou nosní dírkou ven. Jemným vysmrkáním odstraňte zbývající roztok a výsledkem bude uvolněný nos.
Vincentka koncentrát, glycerol, kyselina citronová. Roztok neobsahuje konzervační látky.
Alergická reakce po aplikaci Vincentka Nasalis na sliznice dýchacích a polykacích cest není známa. Teoreticky lze předpokládat výskyt přecitlivělosti na některou z části roztoku. U některých pacientů se při nadměrné intenzivní aplikaci, může objevit příměs krve ve výplašku, jindy pocit svědění nebo pálení a palčivosti v nose. To nemusí být důvodem přerušení aplikace, ale úpravy způsobu a četnosti proplachů.Před použitím si pečlivě přečtěte příbalovou informaci.VÝROBEK NENÍ URČENÝ PRO INHALACI.

VINCENTKA Nasalis...

356,00 Kč