0

GENERICA URO-D mannose 20 tablet

Doplněk stravy pro zdravé močové cesty, obsahuje D-manózu, brusinkový extrakt a extrakt z natě zlatobýlu obecného.
Více informací
GENERICA
Skladem
256,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

D-manóza je jednoduchý, tělu vlastní cukr, který je v lidském organismu významnou složkou tzv. uroplakinu, který chrání buňky močových cest před mechanickým a chemickým poškozením. Exocyan je extrakt z plodů brusinky velkoplodé, která je bohatým zdrojem bioflavonoidů, organických kyselin, vitamínů a jiných přírodních látek. Zlatobýl obecný obsahuje třísloviny, saponiny, hořčiny, silice a flovonoidy. Pomáhá udržovat zdravé močové cesty, pomáhá ke správné funkci močového měchýře a dolních močových cest.
GENERICA

Parametry

EAN
8588003769114
8588003769114
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Generica
Dospělí první 4 dny 1 tabletu 2x denně, při dlouhodobějším užívání se sníží dávkování na 1 tabletu 1x denně. Děti od 6 let: 1 tabletu denně, Těhotné a kojící ženy: 1 tabletu denně, před začátkem užívání se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem, Tablety je nutné zapít dostatečným množstvím tekutiny.
V 1 tabletě: D-manóza 750 mg, Exocyan – extrakt z plodů brusinky velkoplodé 90 mg, obsahující 40 % proanthokyanidinů (PAC) typu A 36 mg, Extrakt z natě zlatobýlu obecného 10:1 20 mg, D-manóza, objemová činidla: hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulóza; extrakt z plodů brusinky velkoplodé; potahové látky: hydroxypropylmetylcelulóza, uhličitan vápenatý, polydextróza, mastek, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, koncentráty (ředkvička, jablko, černý rybíz); protihrudkující látky: síťovaná sodná sůl karboxymetylcelulózy, stearan hořečnatý; extrakt z natě zlatobýlu obecného.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

GENERICA URO-D mannose 20...

256,00 Kč