0

PHYTENEO Spasmophyt 10 ml

100 % přírodní produkt pro podporu normálního fungování močového měchýře a močových cest.
Více informací
Phyteneo
Brzy skladem
179,00 Kč Vč. DPH

(17,90 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

PHYTENEO Spasmophyt 10 ml

Komplexní přírodní složení podporující normální činnost močového měchýře a močových cest. Účinek je založen na kombinaci aktivních přírodních látek, které se v tradičním léčitelství používaly při akutních i chronických obtížích s močovým ústrojím.n Benefityn • účinná kombinace tradičních přírodních látek • čistě přírodní složenín • rychlý nástup působenín Popisn Účinek je založen na kombinaci aktivních přírodních látek, které se v tradičním léčitelství používaly při akutních i chronických problémech s močovým ústrojím.n Extrakt z medvědice lékařské posiluje přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu.n Borovicová, eukalyptová, anýzová, fenyklová a citroníková silice obsahují řadu terpenických látek. První z nich přispívá k normální funkci imunitního systému v důsledku antimikrobiální aktivity. Eukalyptová silice podporuje přirozenou obranyschopnost a imunitní systém, navíc spolu s fenyklovou silicí pomáhá udržovat normální činnost močových cest.n Heřmánková silice obsahuje zejména chamazulen, bisabolol a flavonoidy a společně s mátovou a fenyklovou silicí přispívají k normálnímu trávení a fungování imunitního systému v důsledku antimikrobiální aktivity.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270148
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Roztok
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Neofyt
při potížích 3–5 kapek / 4–5x denně před jídlemn Je možné dávkovat na kostce cukru apod. Přípravek není určen k dlouhodobému užívání, užívejte jej souvisle nejdéle 2 týdny. Nepoužívejte přípravek dříve než 14 dní od ukončení posledního užívání. Delší užívání konzultujte se svým lékařem.
Borovicová pryskyřice - silice, Extrakt z medvědice lékařské, Eukalyptová silice, Anýzová silice, Mátová silice, Heřmánková silice, Fenyklová silice, Citroníková silice, Extrakt z vrby bílé, Olivový olej
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

PHYTENEO Spasmophyt 10 ml

179,00 Kč