0

MUCOPLANT Břečťanový sirup proti kašli 250 ml

Léčivý přípravek s extraktem z břečťanu pro doplňkovou léčbu produktivního kašle.
Více informací
MUCOPLANT

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

MUCOPLANT Břečťanový sirup proti kašli 250 ml

Mucoplant břečťanový sirup proti kašli s obsahem extraktu z listů břečťanu tlumí kašel, a zefektivňuje vykašlávání, působí proti bakteriím a má protizánětlivý účinek. Ředí hlen a usnadňuje vykašlávání při vlhkém kašli.
 
 
MUCOPLANT

Parametry

EAN
4016369651452
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
2
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
V případě přetrvávajícího nebo vracejícího se kašle u dětí ve věku 2 - 4 let je před započetím léčby nutno stanovit diagnózu. V případě dyspnoe, zvýšené teploty nebo zahlenění dýchacích cest je vhodné se poradit s lékařem nebo lékárníkem. Bez porady s lékařem se nedoporučuje užívat tento lék s opiátovými antitusiky jako např. kodein nebo dextromethorfan. V případě gastritidy nebo žaludečního vředu je při užívání léku nutná opatrnost. n n Obsahuje roztok maltitolu: Pacienti se vzácnými dědičnými problémy s intolerancí fruktózy by tento přípravek neměli užívat. 10 ml sirupu obsahuje 4 g roztoku maltitolu, což odpovídá 0,3 chlebovým jednotkám. To je třeba vzít v úvahu u osob trpících cukrovkou. Energetická hodnota odpovídá 2,3 kcal/g maltitolu. Roztok maltitolu může mít mírný projímavý účinek. n n Uchovávejte mimo dosah dětí při teplotě do 25 °C.n Používat po dobu 6 týdnů po otevření lahvičky.
1 ml obsahuje 1,54 mg extraktu (ve formě suchého extraktu) z Hedera helix L. folium (břečťanový list) (DER 4-8:1). Extrakční rozpouštědlo: ethanol 30% (m/m). Ostatní složky: Kalium-sorbát; hyetelosa; aroma černého rybízu, roztok maltitolu (E 965); kyselina citronová; čištěná voda.

MUCOPLANT Břečťanový sirup...

227,00 Kč