0

MUCOPLANT Eukalyptový balzám 50 g

Pomocný lék při onemocnění dýchacích cest ke vtírání na kůži nebo k inhalaci při kašli při nachlazení a chřipkovém onemocnění. Přípravek mohou ke vtírání na kůži používat dospělí a děti od 2 let věku. K inhalaci mohou přípravek používat dospělí a děti od 6 let věku.
Více informací
DR.THEISS
Skladem
170,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Mucoplant eukalyptový balzám obsahuje směs eukalyptové a borovicové silice s kafrem v hydrofobním masťovém základu. Mast s obsahem blahovičníkové silice, borovicové silice a kafru zvyšuje z důvodu lokálního prokrvení tvorbu sekretu. Sekret rozpouští, transportuje jej směrem k horním cestám dýchacím, ulehčuje vykašlávání a působí proti bakteriím.
DR.THEISS

Parametry

SUKL kód
0016058
EAN
4016369651117
4016369651117
Léková forma
Mast
Velikost balení
50 g
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
DR.THEISS
Indikační skupina
Phytopharmaca
Ke vtírání na kůži se mast několikrát denně (nejčastěji ráno a večer) nanese na hruď a na záda v tenké vrstvě. Poté se ošetřené místo překryje flanelem nebo vlněnou látkou. Pro inhalaci u dospělých a dětí od 10 let se rozmíchají 2 lžičky masti v nádobě s 0,5 l horké (ne vařící) vody. Poté se pára inhaluje po dobu 5-10 minut. Pro inhalaci u dětí od 6 do 10 let se rozmíchá 1 lžička masti v nádobě s 0,5 l horké (ne vařící) vody. Bez porady s lékařem nepoužívejte přípravek déle než 14 dnů.
Léčivými látkami jsou blahovičníková silice, borovicová silice, racemický kafr.Dalšími složkami jsou čištěný kukuřičný olej, čípkový základ E 85, žlutý vosk.
Pozorně čtěte příbalovou informaci. Nepodávejte kojencům a dětem do 2 let. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Nepoužívejte ke vtírání při spalničkách, astmatu, planých neštovicích a jiných onemocněních pokožky.

MUCOPLANT Eukalyptový...

170,00 Kč