0

LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo Denní hydratační krém pro citlivou pleť 40 ml

Přípravek obohacen o aktivní látky, okamžitě hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Testováno na alergické pleti. Bez parfemace. S termální vodou z LA ROCHE-POSAY.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
667,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY TOLERIANE DERMALLERGO Denní hydratační krém pro citliovu pleť. Vhodné i pro reaktivní pleť se sklonem k alergiím. Bezpečné také pro oční okolí. Suchá až velmi suchá pleť. Přípravek obohacen o aktivní látky [Neurosensin + Sphingobioma], okamžitě hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Pomáhá snižovat zarudnutí a pocit diskomfortu spojený se suchou pletí. Obnovuje a chrání kožní bariéru. Účinnost proti návratu příznaků: známky citlivosti pleti se každým dnem snižují. Pleť je trvale posílena. Testováno na alergické pleti. 0 % PARFEMACE/ ETHYLALKOHOLU. S termální vodou z LA ROCHE-POSAY.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875757614
3337875757614
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výživná, bohatá krémová textura. Aplikujte ráno a večer na obličej, oblast kolem očí a krk.
AQUA / WATER / EAU, ISOCETYL STEARATE, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, DIMETHICONE, GLYCERIN, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, SALVIA MILTIORRHIZA ROOT EXTRACT, DIMETHICONOL, SODIUM HYDROXIDE, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER (F.I.L. N279638/1).

LA ROCHE-POSAY Toleriane...

667,00 Kč