1

GREEN IDEA Lymforegen masážní gel 250 ml

Stimuluje podkožní lymfatický systém.
Více informací
Green Idea
Skladem
110,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Masážní lymfodrenážní kompozice s vysokým obsahem biologicky aktivních látek, rostlinných extraktů a silic. Látky slouží ke stimulaci lymfatického systému v kůži. Urychlují regeneraci po zvýšené fyzické zátěži. Snižují otoky, jsou vhodné pro osoby se syndromem tzv. „těžkých nohou“. Čistí pokožku.

 

Green Idea

Parametry

EAN
8595643610829
8595643610829
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Green Idea
Aplikujte na cílovou oblast několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a do otevřených ran. Pro zvýšení účinku doporučujeme nanést na cílovou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci přípravku nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke zcitlivění pokožky na sluneční záření.
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Juniperus Communis Fruit Oil, Rutin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Menthol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Equisetum Arvense Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, D-limonene, Linalool
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

GREEN IDEA Lymforegen...

110,00 Kč