0

CLOTRIMAZOL AL kožní sprej 30 ml

Clotrimazol AL je širokospektré antimykotikum (přípravek určený k léčbě mykotických/plísňových či kvasinkových/ infekcí) u dospělých. Na doporučení lékaře lze přípravek použít i u dětí od 2 let.
Více informací
CLOTRIMAZOL AL
Brzy skladem
111,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Clotrimazol AL se používá k léčbě kožních a slizničních infekcí, které jsou způsobeny kvasinkami,plísněmi a některými bakteriemi. Jedná se o plísňové onemocnění (dermatomykózy), vyskytující se nejčastěji v místech snadné zapářky v kožních záhybech: mezi prsty u nohou , v oblasti třísel, na trupu , na rukou. Projevují se zčervenáním, svěděním, někdy i olupováním kůže, případně může dojít i k bolestivým prasklinám kůže.Je vhodný i k léčbě Pityriasis versicolor - projevuje se obvykle na hrudníku nebo na zádech jako olupující se nesvědivé skvrny. Či k léčbě Erythrasma - projevuje se jako hnědočervené, mírně šupinaté, ostře ohraničené, nesvědivé skvrny až plochy v oblastech zapářky nebo mezi prsty.
CLOTRIMAZOL AL

Parametry

SUKL název
CLOTRIMAZOL AL 0,01G/ML DRM SPR SOL 1X30ML
SUKL kód
0247317
EAN
4011548029664
4011548029664
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
2 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Antimycotica (lokální i celková)
Před každým použitím přípravku Clotrimazol AL je třeba postižené místo pečlivě omýt a osušit. Nastříkejte tenkou vrstvu roztoku na postižená místa pokožky stisknutím rozprašovače jednou nebo dvakrát. To je dostačující i pro mykotické infekce zasahující velké plochy těla. Přípravek používejte2krát až 3krát denně. Před prvním použitím stiskněte rozprašovač jednou nebo dvakrát, aby se naplnila pumpička spreje.Sprej stříkejte na postiženou plochu ze vzdálenosti 10 až 30 cm.

CLOTRIMAZOL AL kožní sprej...

111,00 Kč