0

BOIRON Hekla lava 9 CH granule 4 g

Jednosložkový homeopatický léčivý přípravek ve formě granulí v tubě. Určený k vnitřnímu užití. Používejte podle rady odborníka na homeopatii a čtěte pečlivě informace uvedené na obalu.
Více informací
BOIRON

Velikost balení:

4 g
3 ks
Skladem
123,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jednosložkové homeopatické léčivé přípravky, zkráceně nazývané monokomponenty, jsou léky, jejichž název vychází z latinského označení účinné látky. Obsahují zpravidla jedinou účinnou látku.

V ČR jsou nejčastěji k dispozici ve formě granulí v tubách. Jejich vysoká kvalita je jedním z hlavních závazků společnosti Boiron. Součástí speciálního výrobního know-how je patentovaný postup trojité impregnace granulí, automatizovaná dynamizace a vlastní výroba neutrálních nosičů – granulí a globulí. Neopominutelnou součástí kvality přípravků je i důsledná kontrola výchozích surovin, pocházejících z ověřovaných neznečištěných zdrojů.

„Základní látka“ označuje surovinu použitou k výrobě homeopatického léčivého přípravku. Název látky je uveden latinsky: umožňuje to lékařům z celého světa snadno a přesně určovat léčivé přípravky.

Číslo na tubě označuje stupeň ředění a písmena informují o tom, o jaký typ ředění jde.

Písmena CH znamenají centezimální ředění podle Hahnemanna. Jde o metodu ředění vyvinutou dr. Samuelem Hahnemannem, zakladatelem homeopatie.

Homeopatické léčivé přípravky doporučují odborníci ve zdravotnictví, kteří byli v této léčebné metodě vyškoleni. Mohou to být praktičtí lékaři, pediatři i lékaři specialisté, ale také lékárníci nebo porodní asistentky. V případě potřeby vám při výběru léku poradí lékárník.

Homeopatické léky je možné kombinovat s jinými přípravky, ať už jde o léky, doplňky stravy, vitamíny nebo další přípravky. V případě pochyb ohledně kombinování i dávkování se vždy poraďte s odborníkem ve zdravotnictví.

Společnost BOIRON uspěla v žebříčku „Nejdůvěryhodnějších společností světa 2023“, kterou sestavila výzkumná společnost Statista ve spolupráci s americkým magazínem Newsweek. V kategorii Zdravotnictví a přírodní vědy se stala 12. nejdůvěryhodnější společností světa. V rámci Evropy se umístila na čtvrté příčce.

Návod na použití tuby:

BOIRON

Parametry

SUKL název
HEKLA LAVA 3CH-30CH GRA 1X4G
SUKL kód
0070652
EAN
3352710356104
3352710356104
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Granule
Velikost balení
4 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 1 měsíce věku
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
HEKLA LAVA 3CH-30CH GRA 1X4G
Výrobce
BOIRON
Indikační skupina
Homeopatica
Homeopatické léčivé přípravky (forma granulí a tablet) se nechávají rozpustit v ústech, do těla se vstřebávají ústní sliznicí. Malým dětem, které je ještě nedokážou nechat rozpustit v ústech (vycucat), je třeba granule rozpustit v malém množství vody a podávat po lžičkách.
Obsahuje sacharózu a monohydrát laktózy.
Jednosložkové homeopatické léčivé přípravky jsou určené k vnitřnímu užití. Používejte je podle rady odborníka na homeopatii a čtěte pečlivě informace uvedené na obalu (tyto léčivé přípravky nemají příbalovou informaci).

BOIRON Hekla lava 9 CH...

123,00 Kč