1

LAGOSA 50 tablet

Určeno k léčbě onemocnění jater. Rostlinný léčivý přípravek obsahující suchý extrakt z plodu ostropestřce mariánského.
Více informací
LAGOSA
Skladem
206,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lagosa je rostlinný léčivý přípravek obsahující suchý extrakt z plodu ostropestřce mariánského. Tento extrakt obsahuje látku silymarin, která prokazuje příznivé léčebné účinky při různých poškozeních jaterních buněk. Silymarin zpevňuje strukturu buněčné membrány jaterních buněk, takže toxická látka nemůže proniknout do buňky, a zvyšuje schopnost regenerace jater.

Přípravek se užívá k podpůrné a doplňkové léčbě při toxicko-metabolických poškozeních jater jako například: steatóza jater (nahromadění tuku v játrech), poškození jater alkoholem, jedovatými látkami, léky, otravy houbami apod. Dále se přípravek užívá k podpůrné léčbě při chronických zánětlivých onemocněních jater a při cirhóze jater (závažné jaterní onemocnění charakterizované zmnožením vaziva a uzlovitou přestavbou jaterní tkáně).

LAGOSA

Parametry

SUKL kód
0019570
EAN
4030674018649
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
50 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Phytopharmaca
Na počátku léčby obvykle užívají 1 tabletu 2x (případně až 3x) denně po jídle. Interval mezi jednotlivými dávkami má být minimálně 4 hodiny. Léčba počáteční dávkou trvá 1-6 týdnů, po zlepšení stavu lze denní dávku snížit až na 1 tabletu 1x denně. Celková doba léčby může trvat 3 měsíce až 1 rok. O délce léčby by měl rozhodnout ošetřující lékař. Poškození a onemocnění jater může mít i jiné příčiny. Pokud u Vás obtíže přetrvávají nebo se zhoršují, poraďte se s lékařem. Tablety užívejte po jídle, polykejte je celé, nerozkousané, zapijte je trochou tekutiny.
Léčivou látkou je Silybi mariani fructus extractum siccum (35-40:1), extrahováno methanolem. Jedna obalená tableta obsahuje Silybi mariani fructus extractum siccum (35-40:1), extrahováno methanolem 204 mg (187 – 221 mg) (odpovídá silymarinum 150 mg, počítáno jako silibinin).

LAGOSA 50 tablet

206,00 Kč