0

Optichamber Diamond set inhalační nástavec + maska vel. S

Významně pomáhá dostat inhalační léčivo až do plic, kde působí a léčí. Je konstruován tak, aby při aplikaci docházelo k maximálnímu využití léčiva.
Více informací
OPTICHAMBER
Brzy skladem
466,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Optichamber Diamond set inhalační nástavec + maska vel. S

Hlavní výhody: Antistatická komora drží aerosol déle a dává tak pacientům dostatek času k důkladné inhalaci léčiva. Většina léčiva se dostává až do plic, kde léčí. (Při inhalaci přímo z dávkového inhalátoru bez nástavce může léčivo ulpívat v ústech, krku, žaludku a zapříčinit tak výskyt vedlejších účinků). Nízkoodporové membrány usnadní pacientům dýchání přes komoru nástavce. Tyto membrány se volně otevírají i při nižším dechovém úsilí u dětí, a umožňují snadnou inhalaci pomocí nástavce. Šetrným tlakem masky k obličeji se utěsní její okraj s měkce přilnavou úpravou a zajistí se tak optimální dávkování. Maska má měkký tvarovaný okraj, díky němuž jemně přiléhá k obličeji (velikost S, M, L). Výdechový ventil nahoře umožňuje kontrolu správné inhalace. Při nesprávné inhalační technice, např. při vysokém úsilí nebo velmi rychlé inhalaci, se ozve varovný zvukový signál.
OPTICHAMBER

Parametry

EAN
0383735798221
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
RESPIRONICS
Údržba: nástavec rozebrat a vymýt teplou vodou a jemným mýdlovým roztokem nebo jemným tekutým saponátem (tento saponát ani mýdlový roztok není součástí balení inhalačního nástavce). Nechat vyschnout.
Specifikace produktu: Objem: 140 ml; délka: 14,2 Náustek: Lze napojit na standardní spojky o průměru 22 mm. Použité materiály: Komora nástavce: antistatický plast ABS Maska LiteTouch: Polykarbonátový silikon (PC) Membrány: Silikon (neobsahují latex). Životnost: Doporučená výměna po 1 roce.
Zdravotnický prostředek. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Optichamber Diamond set...

466,00 Kč