0

WALMARK Hlíva ústřičná plus 90 tablet

Kvalitní extrakt hlívy ústřičné obohacený o rakytník a echinaceu pro podporu imunity organizmu, to vše v jedné tabletě denně. nEchinacea a rakytník pomáhají podporovat imunitní systém.
Více informací
WALMARK
Skladem
282,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vysoce kvalitní hlíva ústřičná, která bývá tradičně užívána po mnoho staletí v Číně, obohacená o echinaceu a rakytník pro podporu imunity.nÚčinky:Hlíva ústřičná, též nazývána Hiratake, přirozeně obsahuje mnoho živin, jako jsou vitaminy, minerály, stopové prvky a betaglukany. Echinacea pomáhá podporovat imunitní systém, přispívá k respiračnímu zdraví a udržování zdraví dolních močových cest. Bobule rakytníku přispívají k normální funkci imunitního systému a podpoře metabolismu. Walmark Hlíva ústřičná PLUS: Pečlivě vybrané složení z přírodních zdrojů. Vysoce kvalitní extrakt hlívy ústřičné. Obohaceno o extrakty echinacey a bobulí rakytníku. Potahované tablety pro snadné polykání. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP.
WALMARK

Parametry

EAN
8596024014441
8596024014441
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark

Užívejte 1 tabletu denně během jídla nebo po jídle. Zapijte tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

Hlíva ústřičná (Pleurotus ostreatus extrakt 16:1 – 18,75 mg) 300 mg, Echinacea extrakt 100 mg, Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides extrakt 10:1 – 10 mg) 100 mg v jedné tabletě.

Látky protispékavé (celulosa, uhličitan vápenatý, stearát hořečnatý, talek), stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa), echinacea (Echinacea purpurea) extrakt, hlíva ústřičná extrakt, rakytník řešetlákový extrakt, polyfruktóza, hrachový a kukuřičný škrob, triglyceridy.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Hlíva ústřičná plus...

282,00 Kč