0

DUCRAY Creastim reactiv - Roztok proti vypadávání vlasů 60 ml

Ducray Creastim roztok proti vypadávání vlasů. Urychluje růst vlasů. Zvyšuje hustotu a vitalitu vlasů.
Více informací
DUCRAY
Skladem
1 213,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ducray Creastim roztok proti vypadávání vlasů díky kombinaci kreatinu, tetrapeptidu a vitamínů nabízí optimální řešení při reakčním vypadávání vlasů. Jeho lehká textura nezanechává vlasy mastné.\n \n Hlavní výhody:\n • Podílí se na tvorbě kvalitního vlasového stvolu.\n • Obnovuje objem a hustotu vlasů.\n • Mohou používat i těhotné (od 3. měsíce) a kojící ženy.\n • Lze používat na vlasovou pokožku oslabenou protirakovinnou léčbou.\n Účinné látky:\n • Tetrapeptid prodlužuje růstovou (anagenní) fázi vlasů a zpomaluje tak jejich vypadávání.\n • Kreatin stimuluje růst vlasů.\n • Komplex vitamínů B5, B6 a B8 vyživuje vlasovou cibulku a podporuje tak keratinizaci vlasů.
DUCRAY

Parametry

EAN
3282770155112
3282770155112
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
60 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
ADerma
Atoderm
Aplikujte 4x0,6ml dávky na celou plochu suché či vlhké vlasové pokožky, a to 3× týdně. Podpořte vstřebávání přípravku krátkou masáží pomocí konečků prstů. Neoplachujte.
WATER (AQUA). ALCOHOL. HEXYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. POLYGLYCERYL-4 CAPRATE. ACETYLTETRAPEPTIDE-2. BIOTIN. CARAMEL. CREATINE. DEXTRAN. DIETHYL PHTHALATE. FRAGRANCE (PARFUM). PANTHENOL. PANTOLACTONE. PYRIDOXINE HCL. TOCOPHERYL NICOTINATE.
Vyhněte se kontaktu s očima.

DUCRAY Creastim reactiv -...

1 213,00 Kč