0

DUCRAY Anaphase+ Šampon při vypadávání vlasů 200 ml

Ducray Anaphase+ šampon pro posílení a revitalizaci vlasů dodává základní výživné látky nutné pro růst silných vlasů a zmírňující jejich vypadávání. Je vhodný pro každodenní použití.
Více informací
DUCRAY
Skladem
419,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ducray Anaphase+ šampon obsahuje komplex vitamínů, které dodávají základní výživné látky nutné pro růst silných vlasů. Monolaurin zmírňuje vypadávání vlasů a to působením na enzym, který je za vypadávání vlasů zodpovědný. Jeho specifické složení dodává vlasům se sklonem k vypadávání objem. Je vhodný pro devitalizované a unavené vlasy, kterým dodává sílu a pevnost. Bioodbouratelné složení.\n \n Hlavní výhody:\n • Posiluje vlasy a omezuje jejich vypadávání.\n • Zvyšuje pronikání lokální léčby.\n • Dodává vlasům objem.\n Účinné látky:\n • Monolaurin působí proti vypadávání vlasů.\n • Hydrolyzovaný pšeničný protein dodává objem.\n • Vitaminy B5, B6 a B8 dodávají vlasovému folikulu živiny.\n • Ruscus působí jako vazodilatátor.
DUCRAY

Parametry

EAN
3282770075533
3282770075533
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
ADerma
Atoderm
Naneste šampon, napěňte, poté opláchněte. Opakujte aplikaci a nechejte 2 až 3 minuty působit. Následně naneste kúru při vypadávání vlasů. Používejte dle potřeby.
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, BETAINE, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, ACRYLATES COPOLYMER, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALCOHOL, BIOTIN, CITRIC ACID, PARFUM, GLYCERYL LAURATE, GLYCOL DISTEARATE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PANTHENOL, PANTOLACTONE, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-7, PYRIDOXINE HCL, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL NICOTINATE.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

DUCRAY Anaphase+ Šampon při...

419,00 Kč