0

ORTHOMOL Sport 30 lahviček + 30 tobolek + 30 tablet

Doplněk stravy pro hladké zvládnutí sportovního výkonu. Obsahuje L-karnitin, koenzym Q10 a omega-3 mastné kyseliny.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem
1 325,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Orthomol Sport je doplněk stravy obsahující důležité mikroživiny pro sportovní výkon.

• Minerály hořčík a vápník přispívají k normální funkci svalů. • Vitaminy skupiny B a různé minerály přispívají k normálnímu metabolismu energie. • Glukóza může být v těle uložena ve formě glykogenu jako látky přenášející energii. • Vitamin B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. • Zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů (uhlovodanů). • Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému v průběhu intenzivní tělesné námahy a po ní. • Kyslík je v těle vázán na hemoglobin v červených krvinkách, a je v krvinkách transportován do tkání. • Železo, vitamin B12 a vitamin B6 přispívají k normální tvorbě červených krvinek. • Železo přispívá k normální tvorbě hemoglobinu a k normálnímu transportu kyslíku. • Kyselina listová přispívá k normální tvorbě krve. • Antioxidanty vitamin C a E, a také stopové prvky zinek, selen a měď přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem. • Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí. • Vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí. Hořčík přispívá k udržení rovnováhy elektrolytů.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu.

Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science. Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022697107
4260022697107
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tekutina/Tobolky/Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Užijte každý den v době jídla nebo po jídle obsah jedné lahvičky připravené k vypití (= denní porce) společně s tabletou a tobolkou. Před užitím dobře protřepejte. Obecně doporučujeme užití produktu s určitým předstihem před sportovní aktivitou, nebo s odstupem po sportovní aktivitě.

Mikroživiny jsou potřebné každý den, je proto doporučeno pravidelné a dlouhodobé užívání.

1 denní porce 20 ml (23,9 g) plus 1 tableta/1 tobolka (1,6 g) Voda, koncentrát z pomerančového džusu s bioflavonoidy, glycerol (85 %) (stabilizátor), fruktóza, magnesium-glycerofosfát, L-kyselina mléčná (kyselina), rybí olej (2 %), uhličitan vápenatý, L-kyselina askorbová, kalium-laktát, L-karnitin (1,2 %), želatina, modifikovaný škrob, sacharóza, kukuřičný škrob, DL-tokoferol-alfa-acetát, mikrokrystalická celulosa (plnivo), maltodextrin, arabská klovatina (stabilizátor), nikotinamid, sorbitol (plnivo), zinkum-glukonát, rostlinné oleje (palmojádrový a kokosový olej v proměnlivém podílu), kalium-sorbát (protimikróbní látka), kalcium pantothenát, hypromellosa (obalová látka), ferrum(II)-fumarát, koenzym Q10 (0,06 %), mastek (látka proti spékání), natrium-cyklamát (sladidlo), vápenaté soli potravinových mastných kyselin (látka proti spékání), hyprolosa (obalová látka), acesulfam draselná sůl, (sladidlo), pyridoxin-hydrochlorid, tiamin hydrochlorid, srážený oxid křemičitý (látka proti spékání), aroma, síran měďnatý, riboflavin, beta-karoten (plnivo), laktitol (plnivo), dihydrát sodné soli sacharinu (sladidlo), oxidy železa (barviva), retinol-acetát, lutein, kyselina listová, lykopen, D-biotin, chlorid chromitý, jodid draselný, molybdenan sodný, fytomenadiom, selenan sodný, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Sport 30 lahviček...

1 325,00 Kč