0

ARGINMAX pro muže forte 45 tobolek

Dlouhodobě zlepšuje erekci a sexuální výkonnost. Patentově chráněný doplněk stravy.
Více informací
ARGINMAX

Velikost balení:

45 ks
90 ks
Skladem
1 059,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ArginMax® Forte byl vyvinut ve spolupráci s The Daily Wellness Company (USA). Díky obsaženému tribulusu a crocusu podporuje prokrvení pohlavních orgánů. Obsahuje vyvážené kombinace speciálně upravovaných účinných látek (tribulus a crocus), jejichž dlouhodobé užívání pozitivně působí na sexuální funkce a erekci. Přípravek ArginMax® Forte pro muže se opírá o synergické působení čtyř hlavních účinných složek – Forte ComplexTM. Vedle přírodních extraktů, vitaminů a dalších účinných látek se ArginMax® Forte pro muže vyznačuje významným množstvím obsaženého L-argininu a L-citrulinu, tribulusu a crocusu. Skladba účinných látek je vytvořena s cílem maximálně zohlednit požadavky a fyziologické potřeby mužského organizmu.
ARGINMAX

Parametry

EAN
8594059730992
8594059730992
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
45 ks
Určeno pro
Muže
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
3 tobolky denně, po prvním týdnu užívání 2 tobolky denně. Maximální účinek nastupuje po 2 týdnech pravidelného užívání a přetrvává i dva týdny po vysazení. Jednorázové užití vykazuje zřetelně nižší efekt než pravidelné užívání.
L-arginin, L-citrulin, extrakt z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), vitamin E (D-α-tokoferol), suchý extrakt z listů jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba) standardizovaný na 24 % obsah ginkgoflavonových glykosidů a 6 % obsah ginkgolidů a bilobalidů, suchý extrakt z plodů schizandry čínské (Schisandra chinensis) standardizovaný na 5 % obsah lignanů a 10 % obsah anthokyanů, extrakt ze šafránu setého (Crocus sativus), vitamin B3 (nikotinamid), lykopen, zinek (oxid zinečnatý), lutein, kyselina listová, selen (seleničitan sodný pentahydrát), vitamin B12 (kyanokobalamin).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Přípravek není vhodný pro těhotné ženy a kojící matky. Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem. Není určeno pro děti.

ARGINMAX pro muže forte 45...

1 059,00 Kč