0

VIESTE Chitosan extra 50 kapslí

Doplněk stravy pro redukci hmotnosti a k podpoře celkového zdraví.
Více informací
VIESTE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
326,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Chitosan je po chemické stránce nevstřebatelný polysacharid, který se vyrábí z chitinu. Chitosan patří mezi vlákninu, je nestravitelný. Dnešní strava je obvykle příliš kalorická, příliš tučná a chudá na vlákninu. Probiotika jsou živé mikroorganismy, které napomáhají obnovovat mikroflóru a rovnováhu trávicího a zažívacího traktu. V zažívacím ústrojí člověka jsou desítky a stovky probiotických kultur. Jablečný pektin je přírodním zdrojem ve vodě rozpustné vlákniny. Základní funkcí vlákniny je napomáhat procesu trávení. Vláknina sama o sobě je nestravitelná a neslouží jako zdroj energie. Chrom je důležitý stopový prvek v našem těle. Mnozí lidé nemají v potravě chromu dostatek a proto je vhodné užívat ho jako doplněk. Dostatečný obsah chromu v organizmu je důležitý pro správný metabolismus cukrů a tuků. Přípravky s obsahem trojmocného chromu jsou vhodné ke kontrole tělesné hmotnosti a také jako doplněk sportovní stravy. Skořice je aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů. Působí na chuť k jídlu, celkově osvěžuje a podporuje trávení. Skořice se v podobě nutričních přísad stala v USA velmi populárním doplňkem, většina lidí ji užívá v podobě kapslí. Díky chalkonovému polymeru, který obsahuje (polymer metylhydroxychalkon - MHCP) dvacetkrát zrychluje metamolizmus glukózy.
VIESTE

Parametry

EAN
4035129037527
4035129037527
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
50 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vieste Group
2 kapsle 20 - 30 minut před každým hlavním jídlem, zapít dostatečným množstvím tekutiny (250 ml).
Chitosan, želatina (obal kapsle), jablečný pektin, vitamin C, hořký pomeranč - extrakt, pepř černý, paprika, skořice, probiotika (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Breve), kyselina citronová, nikotinamid, niacin, chrom pikolinát, jodičnan draselný.
Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte v suchu při teplotě do 25°C. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

VIESTE Chitosan extra 50...

326,00 Kč