0

SAFORELLE Miss jemný mycí gel 250 ml

Čisticí péče s přírodními výtažky z Arctium Lappa a ibišku. Pro denní péči o tělo i intimní partie. Vhodná pro citlivou pokožku malých dětí od 2 let.
Více informací
SAFORELLE
Skladem
201,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Složení mycího gelu od Saforelle s přírodními výtažky ibišku se vyznačuje zvlhčujícími a změkčujícími vlastnostmi. Přispívá k hydrataci intimní oblasti, která je často náchylná k pocitu sucha. Mycí gel neobsahuje mýdlo, čistí bez vysoušení. Zanechává pokožku jemnou a vláčnou. Testováno pod pediatrickým dohledem.
SAFORELLE

Parametry

EAN
3700399100431
3700399100431
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Děti a dospívající
Věk od
Od 2 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Laboratories Iprad
Pouze pro vnější použití. Používejte jako tekuté mýdlo, jednou nebo dvakrát denně. Neaplikujte na podrážděnou nebo narušenou pokožku. Vyvarujte se kontaktu s očima.
Aqua, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl glucoside, Glycerin, Propanediol, Sodium cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Parfum, Lactic acid, Ethylhexylglycerin, Laureth 2, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropane trioleate, Allantoin, Disodium edta, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Althaea officinalis root extract, Arctium lappa root extract, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate.
Pouze pro vnější použití. Používejte jako tekuté mýdlo, jednou nebo dvakrát denně. Neaplikujte na podrážděnou nebo narušenou pokožku. Vyvarujte se kontaktu s očima

SAFORELLE Miss jemný mycí...

201,00 Kč