0

Herbadent Original bylinný gel na dásně 25 g

Gel na dásně s vysokým obsahem bylinného extraktu. K ošetření dásní zejména při projevech paradentózy jako jsou záněty a krvácení dásní. Vhodný k léčbě aftů, otlaků pod snímatelnými zubními náhradami a rovnátky. Pro každodenní důkladnou péči o dutinu ústní.
Více informací
Herbadent
Skladem
187,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinný gel na dásně Herbadent s vysokým obsahem klinicky ověřených bylinných extraktů je určen ke každodenní péči o dásně a sliznice dutiny ústní, zejména při projevech paradentózy, jako jsou záněty a krvácení dásní. Je vhodný rovněž při léčbě aftů, oparů a otlaků pod snímatelnými zubními náhradami a rovnátky. Je založen na blahodárných účincích sedmi léčivých bylin. Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku dodává gelu jeho léčivé účinky. Mátová, hřebíčková a fenyklová silice mu zase propůjčují jedinečnou vůni a svěžest.
Herbadent

Parametry

EAN
8594021370706
8594021370706
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Gel
Velikost balení
25 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbadent
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, PEG-32, Hydroxyethylcellulose, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Methylparaben, Propylparaben, Eugenol, Limonene
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, PEG-32, Hydroxyethylcellulose, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Methylparaben, Propylparaben, Eugenol, Limonene.

Herbadent Original bylinný...

187,00 Kč