0

IMUNA Carbocit 20 tablet

Carbocit se používá při léčbě akutního průjmu způsobeného dietní chybou, při méně závažných střevních infekcích a při dráždivém tračníku u dospělých, mladistvých a dětí od 3 let.
Více informací
Imuna
Brzy skladem
71,00 Kč Vč. DPH

(3,55 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

IMUNA Carbocit 20 tablet

Carbocit pohlcuje plyny a škodlivé látky ze zažívacího ústrojí a má místní dezinfekční účinek v trávicím traktu.
Imuna

Parametry

SUKL kód
31950
EAN
8585000415013
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Imuna Pharm
Bez doporučení lékaře neužívejte déle než 2 dny. Dávkování je rozdílné dle věku, čtěte pozorně příbalový leták. Tablety se užívají celé a zapijí trochou vody, nebo se nechají rozpadnout v sklenici v malém množství vody, důkladně se rozmíchají a obsah sklenice se vypije. Tablety je možné pro jejich velikost rozkousnout nebo rozdrtit a zapít vodou. Dětem se tablety podávají vždy jako suspenze vzniklá 3/4 rozdrcením nebo rozpadnutím tablet v malém množství vody a dávku dítě zapije sklenicí vody nebo hořkého čaje.
Léčivými látkami jsou carbo activatus 320 mg, bismuthi subgallas 25 mg a acidum citricum monohydricum 3 mg v jedné tabletě. Pomocnými látkami jsou sacharosa, mikrokrystalická celulosa, glycerol 85%, želatina, mastek, magnesium?stearát, sodná sůl karboxymethylškrobu a citronová silice.
Přípravek není určen pro děti do 3 let. Dětem od 3 let může být přípravek podáván pouze po doporučení lékaře. Pouze na doporučení lékaře užívají přípravek dospělí, kteří trpí vředovým zánětem tlustého střeva, zánětem sliznice žaludku a nadměrným rozkladem potravy ve střevě, nebo průjmy vyvolané v průběhu jiných základních onemocnění (cukrovka). Přípravek neužívejte, jestliže jste přecitlivělý na sloučeniny vizmutu nebo na kteroukoli další složku přípravku Carbocit.

IMUNA Carbocit 20 tablet

71,00 Kč