0

LA ROCHE-POSAY Cicaplast Baume B5+ 100 ml

Pomáhá okamžitému zklidnění a urychlení přirozeného procesu obnovy pokožky a redukci viditelnosti nedokonalostí.
Více informací
La Roche Posay

Velikost balení:

100 ml
40 ml
Skladem
444,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY CICAPLAST BAUME B5+ ZKLIDŇUJÍCÍ A OBNOVUJÍCÍ BALZÁM. NOVÉ VYLEPŠENÉ SLOŽENÍ. PANTHENOL 5 % + MADECASSOSIDE + TRIBIOMA S TERMÁLNÍ VODOU Z LA ROCHE-POSAY. INDIKACE. Podrážděná nebo poškozená pokožka. Složení pro obnovu kožní bariéry celé rodiny: dospělých, dětí, miminek. Účinnost prokázána ve vícero oblastech od běžných menších podráždění až po použití v rámci následné péče po povrchových dermatologických zákrocích. Textura vhodná pro masírování. Optimální tolerance, vhodné pro citlivou pleť. Bez parfemace. INOVACE: Obohaceno o složku Tribioma (unikátní prebiotický komplex) v kombinaci s 5 % vitaminu B5 a Madecassosidem. Pomáhá okamžitému zklidnění a urychlení přirozeného procesu obnovy pokožky a redukci viditelnosti nedokonalostí. Obohaceno o ingredience s obsahem zinku a manganu, známých pro jejich antibakteriální efekt.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875816847
3337875816847
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte dvakrát denně na očištěnou a suchou pokožku. Může být aplikováno na tělo, tvář a rty. Vyhněte se očnímu okolí. Neaplikujte na otevřené rány. Pouze k zevnímu použití. Nepolykejte. Uchovávejte mimo dosah dětí bez dozoru.
AQUA / WATER / EAU, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, PANTHENOL, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, TRIHYDROXYSTEARIN, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, ZINC GLUCONATE, MADECASSOSIDE, MANGANESE GLUCONATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, MAGNESIUM SULFATE, MANNOSE, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, LACTOBACILLUS, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, MALTODEXTRIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE (F.I.L. N70011474/1).

LA ROCHE-POSAY Cicaplast...

444,00 Kč