1

Cannaderm Natura lázeňské mýdlo s rašelinou 80 g

Přírodní receptura mýdla s rašelinou obsahuje šetrné mycí složky a vysoký podíl rašeliny, jejíž částečky působí během koupele jako jemný peeling. Důkladně, ale šetrně, odstraňuje odumřelé buňky kůže. Certifikovaná přírodní kosmetika.
Více informací
Cannaderm
Skladem
155,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pokožka je po koupeli dokonale čistá, hladká a dobře tónizovaná díky zvýšenému příjmu konopných lipidů a huminových kyselin z rašeliny. Přidaný rozmarýnový olej působí při koupeli nejen na prokrvení pokožky, ale i aromaterapeuticky na uvolnění a zmírnění napětí a stresu. Mýdlo s rašelinou je vhodné pro každodenní mytí těla, ale jen pro dospělou pokožku. Pro peeling obličeje pomocí mýdla s rašelinou doporučujeme nejprve odzkoušet citlivost pokožky a vyvarovat se aplikace kolem očí. Účinné látky: konopný olej, huminové kyseliny z rašeliny, rozmarýnový olej.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059732255
8594059732255
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mýdlo
Velikost balení
80 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Při mytí napěňte mýdlo a jemnými krouživými pohyby rozetřete mýdlovou pěnu po vlhké pokožce. Poté důkladně opláchněte čistou vodou.
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Palm Kernel Acid, Cannabis Sativa Seed Oil, Peat Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Cymbopogon Flexuosus Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Potassium Palmate, Potassium Palm Kernelate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate.

Cannaderm Natura lázeňské...

155,00 Kč