0

HYPROMELÓZA-P oční kapky 10 ml

Umělé slzy s pantenolem s ochranným epitelizačním a zvlhčujícím účinkem.
Více informací
HYPROMELÓZA-P
Skladem
106,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hypromelóza-P oční kapky zvlhčují vnější povrch oka a slouží jako náhrada při nedostatečné tvorbě slz. Poskytují úlevu při mírných podrážděních očí neinfekčního původu. Odstraňují pocit „suchosti“ očí a přispívají ke zrychlení obnovy buněk na povrchu rohovky (epitelizaci).

Oční kapky lze použít k podpůrné léčbě podrážděných očí při syndromu suchého oka při malých poškrábáních rohovky. Po padnutí drobných tělísek do spojivkového vaku. Po operacích oka. K úlevě od nepříjemných pocitů při podráždění očí větrem, prachem, dýmem apod. Ke zmírnění oční únavy způsobené čtením, řízením auta, sledováním TV a PC monitoru.

Přípravek mohou užívat děti, mladiství i dospělí včetně těhotných žen a kojících matek.

HYPROMELÓZA-P

Parametry

EAN
8588000227853
8588000227853
Cesta podání
Oční
Léková forma
Kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Unimed pharma s.r.o.

Individuální, obvykle se aplikuje 2-3 krát denně 1-2 kapky do spojivkového vaku oka. Podle potřeby je možné aplikovat 1-2 kapky i každou hodinu.

Návod k použití kapacího uzávěru:

1. Odtrhněte plastové zajištění chrániče kapátka.

2. Sejměte chránič kapátka.

3. Obraťte lahvičku dnem vzhůru a lehkým stiskem dávkujte předepsaný počet kapek.

4. Po použití vždy nasaďte chránič zpět na kapátko Aby se zabránilo znečištění obsahu lahvičky, nedotýkejte se konce kapacího uzávěru prsty ani se tímto koncem nedotýkejte oka, kůže víček nebo čehokoliv jiného.

Účinná látka: Hypromellosum (hypromelóza) 5,0 mg v 1 ml roztoku, Pomocné látky: Dexpantenolum (dexpantenol), Benzalkonii chloridum (benzalkoniumchlorid), Natrii chloridum (chlorid sodný), Dinatrii edetas dihydricus (dihydrát edetanu disodného), Aqua ad iniectabilia (voda pro injekce).
Pokud obtíže, pro které byl přípravek nasazen, neustoupí během dvou dnů nebo se dokonce zhorší, vyhledejte svého očního lékaře, který Vás vyšetří a popřípadě doporučí jinou formu léčby. Těsně po nakapání přípravku může nastat rozostřené vidění, které by mohlo ztížit řízení motorových vozidel a obsluhu strojů. Doporučuje se proto tyto činnosti vykonávat nejdříve až za 20 minut po aplikaci přípravku. Současně s používáním přípravku nelze nosit měkké kontaktní čočky. Před nakapáním přípravku HYPROMELÓZA-P® je třeba kontaktní čočky z oka vyjmout a nasadit je zpět nejdříve 30 minut po použití přípravku. Při náhodném požití přípravku ústy se neočekávají nežádoucí účinky a to ani u dětí. Doporučuje se vypití většího množství tekutin, u dítěte případná kontrola dětským lékařem, pokud se projeví nějaké obtíže.

HYPROMELÓZA-P oční kapky 10 ml

106,00 Kč