0

NEOSPAN Melatonin 60 tobolek

Doplněk stravy pro podporu rychlejšího usínání a zklidnění před spánkem.
Více informací
NEOSPAN

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

NEOSPAN melatonin je doplněk stravy s unikátní kombinací melatoninu s L-tryptofanem, hořčíkem a vitaminem B6, která poskytuje výraznější zklidnění před spánkem a díky tomu i rychlejší usínání. Přípravek podporuje harmonizaci denního biorytmu při střídání denních a nočních směn.
NEOSPAN

Parametry

EAN
8594059739667
8594059739667
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 18 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
Užívejte 1x denně 1 tobolku denně před spánkem a zapijte vodou. Tobolka se rychle rozpouští a aktivní látky následně začnou plnit svou funkci.
Oxid hořečnatý (hořčík), plnidlo: sorbitol; L-tryptofan, protispékavá látka: stearan hořečnatý; pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), melatonin, tobolka: želatina; stabilizátor: uhličitan vápenatý. Aktivní látky v jedné tobolce: Melatonin 1 mg (RHP není stanovena), L-tryptofan 30 mg (RHP není stanovena), hořčík 100 mg (RHP 26,7 %), vitamin B6 4 mg (RHP 285,7 %). Bez laktózy, bez lepku, bez cukru, vhodné i pro vegany. RHP = referenční hodnota příjmu v 1 tobolce.
Doplněk stravy. Užívejte jen před předpokládanou dobou spánku. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek používat po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem. Nedoporučuje se užívat při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Užívejte pouze celé tobolky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Vyrobeno na Slovensku.

NEOSPAN Melatonin 60 tobolek

270,00 Kč