1

PURESSENTIEL Čistící sprej 41 200 ml

Aromaesenciální čistící sprej. Čistí vzduch, hubí bakterie, viry, plísně a roztoče.
Více informací
Puressentiel
Skladem
558,00 Kč Vč. DPH

(2,79 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PURESSENTIEL Čistící sprej 41 200 ml

Čistící sprej 41 lze používat na každodenní bázi. Je složen ze 41 esenciálních olejů, které jsou 100% přírodní a splňují normu EOBBD. Mechanická pumpička s pojistkou na zacvaknutí zajišťuje bezpečnost při použití a neobsahuje žádné hnací plyny. Mistrovská patentovaná technologie dokáže likvidovat viry a bakterie a redukovat zdroje jejich šíření. Bojuje s roztoči a plísněmi, zároveň redukuje zdroje alergenů. Produkt se skládá ze 100% přírodních látek.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

 

Puressentiel

Parametry

EAN
3401343926755
Cesta podání
Atmosférické
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Biocidní přípravek
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie

Dezinfekce místnosti: 6 až 8 střiků (3 až 5 ml) do vzduchu do všech čtyř rohů místnosti, a to jednou denně. Je vhodný i na koberce, lůžkoviny a na další povrchy (nejdříve však proveďte test na malém kousku látky). Opusťte místnost. Před vyvětráním nechte působit 30 minut.

Pro každodenní použití: 2 stříknutí jednou denně nebo 1 stříknutí dvakrát denně. Hubení roztočů: Vyluxujte a pak důkladně vyvětrejte. Roztok sprejujte na povrchy, které chcete ošetřit (koberce, matrace apod.) aplikujte zhruba ze vzdálenosti 30 cm. O hodinu později vyvětrejte pokoj a znovu vyluxujte. Opakujte jednou týdně.

Kopr, anýz, bazalka, pimentovník, palisandr, kajeput, skořice cassia, dřevo atlaského cedru, citron, aloisie trojlistá, kmín, cypřiš, eukalyptus, fenykl, jalovec, pelargónie, zázvor, hřebíček, anglická levandule, levandule grosso, muškátový květ, mandarinka, divoká majoránka, meduňka, máta, máta peprná, myrha, niaouli, pomeranč, oregano, petržel, petitgrain, borovice lesní, rozmarýn, saturejka, šalvěj, tymián, tea tree, tymián, sporýš a libavka.
Zabraňte proto kontaktu s očima a pokožkou. Nesprejujte v přítomnosti dítěte mladšího jednoho roku. Počkejte alespoň 30 minut, než takové dítě opět do místnosti vezmete. Produkt nevylévejte do odpadu. Produkt nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Před použitím si důkladně přečtěte instrukce.

PURESSENTIEL Čistící sprej...

558,00 Kč