0

VITAMIN STATION Rychlotest Gluten Alarm

Samodiagnostický rychlotest na detekci IgA protilátek proti tkáňové transglutamináze souvisejících s celiakií (intolerancí lepku) ze vzorku krve.
Více informací
Vitamin Station
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
367,00 Kč Vč. DPH

(367,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VITAMIN STATION Rychlotest Gluten Alarm

Celiakie je celoživotní autoimunitní choroba postihující tenké střevo, která se může vyskytnout u osob s genetickou predispozicí. Onemocnění je způsobeno intolerancí na potraviny obsahující lepek, což jsou různé proteiny nacházející se v pšenici, ječmeni a žitu. Podle odhadů postihuje 1 % lidí na celém světě. Typické příznaky zahrnují chronický průjem, bolesti břicha, nadýmání, zhubnutí, anémii, osteoporózu, chronickou únavu a pomalý růst u dětí. Po diagnóze onemocnění je v současnosti jedinou známou účinnou léčbou celoživotní přísná bezlepková dieta. V současné době jsou vysoce efektivní testy prováděné ze vzorku krve první screeningovou metodou pro detekci celiakie. Jsou založeny hlavně na detekci protilátek typu IgA proti tkáňové transglutamináze (t-TG). Test na celiakii je vysoce specifický imunologický rychlotest pro stanovení IgA protilátek proti t-TG ze vzorku krve odebrané z prstu.

 

Vitamin Station

Parametry

EAN
5999563220190
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vedalab
Testy lze použít pouze jednou, proto doporučujeme dbát přesných pokynů návodu k použití, který naleznete v příbalovém letáku v krabičce každého testu.
Tento test je určen výhradně k diagnostickému použití in vitro. Pouze k vnějšímu použití. NEUŽÍVEJTE VNITŘNĚ. Před provedením testu si pozorně přečtěte pokyny. Test poskytuje spolehlivý výsledek pouze v případě, že jsou všechny pokyny přesně dodrženy. Důsledně dodržujte určený čas, množství krve a pufrového roztoku. Skladujte při teplotě od +4 °C do +30 °C. Nezmrazujte. Test nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti uvedené na štítku a na ochranném sáčku, nebo pokud je sáček poškozen. Test na celiakii je určen pro jedno použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití lze všechny části testu zlikvidovat jako komunální odpad. Není vhodný pro děti mladší 2 let.

VITAMIN STATION Rychlotest...

367,00 Kč