1

DR. MÜLLER Tea Tree Oil přírodní glycerinové mýdlo 90 g

Čisté přírodní neparfemované mýdlo obsahuje 1,5 % oleje a 0,5 % lístků čajovníku australského. Tea Tree Oil propůjčuje tomuto jemnému mýdlu dlouhotrvající deodorační účinek a obsažené lístky působí jako přírodní peelingový prostředek.

Více informací
Skladem
97,00 Kč Vč. DPH

(1,08 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

DR. MÜLLER Tea Tree Oil přírodní glycerinové mýdlo 90 g

Mýdlo působí zvlášť blahodárně u osob s problematickou pletí se sklonem k akné a jiným dermatologickým problémům. Doporučeno pro denní mytí pokožky celého těla. Mýdlo je vhodné pro celou rodinu.

TEA TREE OIL - TTO

Esenciální olej z divoce rostoucích stromů (Melaleuca alternifolia) nízkého vzrůstu z východního pobřeží Austrálie je používán australskými domorodci k léčbě řady nemocí již tisíce let. Dnes jsou zdrojem oleje čajovníku australského – Tea Tree Oil (TTO) – rostliny pěstované na plantážích. Využívá se jeho vynikajících antibakteriálních, antimykotických a protizánětlivých účinků v medicíně i kosmetice.

TTO působí proti širokému spektru bakterií a přispívá ke zvýšení odolnosti organismu. Velice důležitá je jeho kvalita, neboť ne všechny oleje mají vysoký obsah účinných látek (především 4-Terpineolu).

Dr. Müller Pharma používá do svých výrobků zásadně nejkvalitnější farmaceutický Tea Tree Oil.

Parametry

EAN
8595610404475
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mýdlo
Velikost balení
90 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Palm Kernel Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Powder, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Potassium Palmate, Potassium Palm Kernelate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Limonene, CI 42090.

DR. MÜLLER Tea Tree Oil...

97,00 Kč