0
BIO Produkt

SONNENTOR Ovoce na žížu® 18 nálevových sáčků

Tadááá, ten nejlepší hasič žízně plný ovoce je tady! Jedinečná receptura s malinami, jablíčky a jahodami zachutná každému raráškovi. Pro děti od 9 měsíců.
Více informací
Sonnentor
Skladem
81,00 Kč Vč. DPH

(4,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

SONNENTOR Ovoce na žížu® 18 nálevových sáčků

Čaj je velmi chutný také za studena a velmi rychle ho lze proměnit ve vynikající ovocné bowle s čerstvými plody ovoce, medem a lístky máty.

Firma Sonnentor je průkopníkem výroby kvalitních bioproduktů v oblasti bylin, čajů a koření. Pracuje s ohledem k životnímu prostředí a s respektem vůči lidem. Snaží se inspirovat ostatní a měnit svět k lepšímu. Podniká zodpovědně, a díky tomu můžete do každého domova přinášet zdraví, pohodu a radost.

Sonnentor

Parametry

EAN
9004145026346
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
18 ks
Věk od
Od 9 měsíců.
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Sonnentor
BIO
Ano
Nálevový sáček přelijte vroucí vodou (200 ml), nevařte a nechte 10 min. luhovat. Před podáváním vychlaďte na příjemnou teplotu.
Šípek oplodí bio (49%), pomerančová kůra bio (20%), ibišek bio (18%), malina kousky bio (6%), jablka kousky bio (5%), jahody kousky bio (2%).
K přípravě čaje pro kojence se používá převařená voda vhodná pro kojeneckou výživu. Jestliže se doslazuje cukrem, doporučené maximální množství cukru na 100 ml nápoje je 5 g. V případě, že čaj přislazujete cukrem, nepodávejte jej kojencům pokud možno z láhve savičkou, ale používejte co nejdříve hrneček. Nadměrné užívání čaje s cukrem může vést ke zvýšené kazivosti zubů.

SONNENTOR Ovoce na žížu® 18...

81,00 Kč