0

LEROS Radostné usínání 20x1 g

Konopná směs s vlčím mákem pro příjemné zklidnění a snadnější usínání. Vyniká nasládlou vůní heřmánku a omamnou kořenitostí vlčího máku. Chuť konopí je upozaděna. Při kratším luhování vynikne aroma heřmánku a vlčího máku, při delším se objevuje vůně konopí a přidává se příjemná čajová hořkost.
Více informací
LEROS
Skladem
71,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinná směs připravená tak, aby zklidnila pocuchané nervy a pomohla usnout po náročném dni. Vlčí mák je polozapomenutá, ale účinná bylinka, která působí relaxačně a zlepšuje navození spánku. Heřmánek přidává pozitivní náladu a konopí do tradičních bylinek pro klidné spaní vnese něco nového. Pokud se večer potřebujete přepojit do příjemného spánkového módu, je tato směs přesně pro Vás.
LEROS

Parametry

EAN
8594740103128
8594740103128
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
20 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 nálevový sáček přelijeme šálkem (250 ml) vařící vody a po 5-8 minutách vyluhování v přikryté nádobě sáček vyjmeme. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 1 šálek denně 2-3 hodiny před spaním. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Konopný list (45 %), květ vlčího máku (28 %), květ heřmánku (15 %), květ ibišku (12 %).
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Bez chemických přísad a aromat. Bez konzervačních látek. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chráněn před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Radostné usínání 20x1 g

71,00 Kč