0

BIOMEDICA Bitusilky s medem 15+2 bylinných pastilek

Pastilky se doporučují užívat v období zvýšeného výskytu nachlazení. Směs 5 bylinných výtažků, medu a mentolu, dodává pastlikám osvěžující chuť.
Více informací
BIOMEDICA
Skladem
125,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Biomedical Bitusilky bylinné pastilky s medem obsahují extrakty z 5 bylin, med a vitamin C, přispívají k udržení normální funkce imunitního systému, dýchacího systému působí jako antioxidanty.

Bylinná směs obsahuje extrakty z tradičních bylin: prvosenky jarní, tymiánu obecného, lékořice lysé a jitrocelu kopinatého a bezu černého. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby s vysokým krevním tlakem.

Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na suchém a temném místě do +25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIOMEDICA

Parametry

EAN
8594002393625
8594002393625
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
17 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica

3x denně vycucat 1 pastilku.

Sacharóza, glukózový sirup, extrakt z květu prvosenky jarní, extrakt z listu jitrocele kopinatého, extrakt z květu bezu černého, extrakt z natě tymiánu obecného, extrakt z kořene lékořice lysé, včelí med květový pastový, voda, kyselina askorbová (regulátor kyselosti), mentol, anýzová silice, eukalyptová silice, aroma, přírodní citronové aroma.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIOMEDICA Bitusilky s medem...

125,00 Kč