0

DOLGIT krém 100 g

Krém přinášející úlevu od bolesti pohybového ústrojí, jako je zhmoždění, výron, vymknutí, vykloubení a namožení svalu, při sportu nebo při nehodách.
Více informací
DOLGIT

Velikost balení:

50 g 150 g
Skladem
179,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dolgit krém k aplikaci na kůži pro místní léčbu bolestí pohybového ústrojí. Přípravek je rychle absorbován kůží a působí v postižené tkáni. Lze jej užívat jako doplňkovou léčbu při užití tablet s obsahem ibuprofen. Tišící účinek nastupuje již za půl hodiny po aplikaci krému. Léčivou látkou je ibuprofenum, pomáhá pří revmatických i nerevmatických bolestech jako je zhmoždění, výron, vymknutí, vykloubení, namožení svalu při sportu nebo při nehodách. Na doporučení lékaře se přípravek používá k léčbě akutních či chronických zánětlivých a bolestivých chorobných stavů pohybového ústrojí, zánětlivých revmatických onemocnění kloubů a zánětů měkkých tkání přiléhajících ke kloubům, onemocnění páteře, otokům, při zánětu šlach, šlachových pochev, vazů a kloubních pouzder, při ztuhlosti ramene, bolestech svalů, ústřelu a při bolestech spojených s degenerativním onemocněním kloubů (artróza).
DOLGIT

Parametry

SUKL kód
0075289
EAN
4028352000062
4028352000062
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Antirheumatica, antiphlogistica, antiuratica
  • Krém ve 100 g obsahuje 5 g ibuprofenu v emulzi typu olej ve vodě a pomocnými látkami jsou střední nasycené triacylglyceroly, glycerol-monostearát, makrogol-30-stearát, makrogol-100-stearát, propylenglykol, sodná sůl methylparabenu, čištěná voda, xanthanová klovatina, levandulová silice, silice květu citroníku pomerančového hořkého.

DOLGIT krém 100 g

179,00 Kč