0
  • Galmed 3za2

GALMED Diclofenac 1% gel 60 g

Gel vhodný k místní léčbě onemocnění pohybového aparátu, které má zánětlivý nebo degenerativní původ, tj. k odstranění bolesti a zánětu svalů a kloubů.
Více informací
GALMED
Skladem
121,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Diclofenac Galmed obsahuje léčivou látku diklofenak. Patří do skupiny léčivých přípravků zvaných nesteroidní protizánětlivé léčivé přípravky (NSAID). Diclofenac Galmed tlumí bolest a zánět, zmírňuje otoky. Je určen ke vtírání do pokožky. Přípravek mohou používat dospělí a dospívající od 14 let. Gel je možné běžně použít u následujících stavů: Dospívající od 14 let Krátkodobá lokální léčba akutních poranění, jako je podvrtnutí, pohmoždění, tupá poranění (poranění utrpěná při sportu). Dospělí (od 18 let) Poranění měkkých tkání, poúrazové stavy: poranění šlach, svalů a kloubů např. při vymknutí, natáhnutí a nebo pohmoždění a bolest zad. Po poradě s lékařem lze používat Diclofenac Galmed k léčbě lokalizované formy revmatizmu měkkých tkání, např. u tenisového loktu a k léčbě bolesti při nezávažných artrózách (degenerativních poškozeních kloubů) periferních kloubů a kolen.
GALMED

Parametry

SUKL kód
00201658
EAN
8594058232091
8594058232091
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
60 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
14 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Herbacos Recordati s.r.o.
Indikační skupina
Antirheumatica, antiphlogistica, antiuratica
Akce
Galmed 3za2
Galmed 3za2
Pokud lékař nedoporučí jinak, nanáší se gel v místě bolesti nebo otoku ve slabé vrstvě 3+4krát denně.
Hydroxid sodný, hyetelosa, propylenglykol (E 1520), střední nasycené triacylglyceroly, propylparaben (E 218), čištěná voda.
Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Nepoužitelné léčivé vraťte do lékárny. Výdej léčivého přípravku možný bez lékařského předpisu.

GALMED Diclofenac 1% gel 60 g

121,00 Kč