0

PSILO-BALSAM 10 mg/g gel 50 g

Chladivý gel, používaný u dospělých, dospívajících a dětí od 2 let při alergických a svědivých projevech na kůži s protialergickým a znecitlivujícím účinkem.
Více informací
PSILO-BALSAM

Velikost balení:

50 g
20 g
Skladem
194,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Psilo-Balsam má formu chladivého gelu obsahuje léčivou látku difenhydramin-hydrochlorid, patří do skupiny antihistaminik a má protialergický a místně znecitlivující účinek. Psilo-Balsam zmírňuje svědění kůže a příznivě působí při podráždění kůže různého původu. Psilo-Balsam se používá: k léčbě podráždění kůže po nadměrném slunění, u mírných povrchových popálenin prvního stupně (projevují se zčervenáním, otokem), při štípnutí a bodnutí hmyzem, planých neštovicích a k léčbě svědění kůže vyvolaného různými příčinami.
PSILO-BALSAM

Parametry

SUKL název
PSILO-BALSAM 10MG/G GEL 50G
SUKL kód
0087122
EAN
4011548022573
4011548022573
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
50 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
2 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
PSILO-BALSAM 10MG/G GEL 50G
Indikační skupina
Antihistaminica, histamin
Příbalová informace
Ke stažení (123.22k)
Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně. Naneste v tenké vrstvě na postiženou kůži a jemně se rozetře. Aplikuje se 2 až 4 krát denně. Psilo-Balsam se nesmí používat častěji než 3 – 4x denně.
  • Léčivá látka: diphenhydramini hydrochloridum
  • Pomocné látky: monohydrát cetylpyridinium-chloridu, ethoxylované monodiacylglyceroly nasycených kyselin C8-10, kyselina polyakrylová, trometamol, čištěná voda

PSILO-BALSAM 10 mg/g gel 50 g

194,00 Kč