0

MOVIT ENERGY Kurkumin 500 mg forte + piperin 60 kapslí

Prémiový produkt Kurkumin 500 mg FORTE + Piperin je doplněk stravy s nejvyšším obsahem čistého kurkuminu v jedné kapsli na českém a slovenském trhu, posílený extraktem z černého pepře obsahujícím piperin pro vysokou a zaručenou vstřebatelnost.
Více informací
MOVit Energy
Brzy skladem
377,00 Kč Vč. DPH

(6,28 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

MOVIT ENERGY Kurkumin 500 mg forte + piperin 60 kapslí

Min. 95% kurkuminu je získáno extrakcí z oddenku kurkumy dlouhé. Je silným antioxidantem a přispívá k normální funkci imunitního, dýchacího, nervového, kardiovaskulárního systému, k podpoře jaterních funkcí, kloubů, kostí, trávicího komfortu a k normálnímu stavu pokožky.n n Piperin je extrakt z černého pepře. Podporuje proces látkové výměny a lepší vstřebávání živin. Zvyšuje biologickou využitelnost živin přijímaných z jídla. Podporuje redukci tuku a zkracuje délku pobytu tráveniny ve střevech.
MOVit Energy

Parametry

EAN
8594202101020
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapslí
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
1-2 kapsle denně při jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Kurkumin – extrakt Curcuma longa rhizome, protispékavá látka - stearan hořečnatý rostlinného původu, extrakt plodu černého pepře (Piper nigrum) obsahující piperin, HPMC kapsle.n n Obsah látek v 1 kapsli: Kurkuma dlouhá 650 mg, zázvor 50 mg, černý pepř 10 mg.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při žlučových kamenech, obstrukcích žlučníku a při žaludečních vředech. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C.

MOVIT ENERGY Kurkumin 500...

377,00 Kč