0

A-DERMA Exomega CONTROL Emolienční krém 50 ml

Emolienční krém s výživnou krémovou texturou pomáhá zmírnit pocity svědění a je určen pro velmi suchou kůži se sklonem k atopii. Je vhodný k použití na obličej i tělo a to již od narození. Bez parfemace a konzervantů.
Více informací
A-DERMA
Skladem
278,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Emolienční krém proti škrábání zklidňuje svědění a pomáhá zmírnit podráždění a zároveň snižuje zarudnutí suché pokožky se sklonem k atopickému ekzému. Jeho 360° účinnost také snižuje suchost pokožky, posiluje kožní bariéru a pomáhá obnovit rovnováhu kožního mikrobiomu.

Výživný krém s bohatou, nelepivou a nemastnou texturou má trojí zklidňující účinek při pouhé jedné aplikaci denně. Přípravek na bázi extraktu z výhonků ovsa Rhealba, s 95 % složek přírodního původu a bez parfemace, vhodné od narození. Denní, cílená, účinná a zklidňující péče, která zmírňuje citlivost suché pokožky se sklonem k atopii a zlepšuje každodenní život pacientů.

Ekologická tenká tuba bez obalu spotřebuje o 33% méně plastu** a je vyrobena ze 40% z recyklovaného plastu. Bez obalu.

A-DERMA

Parametry

EAN
3282770149661
3282770149661
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma

Před aplikací krému očistěte pokožku. Naneste krém do dlaní. Zahřejte ho v rukou. Aplikujte na celé tělo.

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. NIACINAMIDE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE.

95% složek přírodního původu

 

A-DERMA Exomega CONTROL...

278,00 Kč