0

PROIBS 30 sáčků

Certifikovaný zdravotnický prostředek pro léčbu příznaků syndromu dráždivého tračníku.
Více informací
PROIBS

Velikost balení:

20 ks
10 ks
Skladem
632,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Pokud vás trápí dlouhodobý průjem a/nebo zácpa, bolesti žaludku či nadýmání, vyzkoušejte certifikovaný zdravotnický prostředek pro léčbu příznaků syndromu dráždivého tračníku PROIBS®. Obsahuje patentovaný extrakt z Aloe vera AVH200®, díky kterému se na střevní sliznici pacienta vytváří gelový povlak. Tím podporuje její přirozenou bariérovou funkci a pomáhá udržovat optimální podmínky ve vašich střevech.

PROIBS® vyvinuli odborníci ve Švédsku, kde se setkal se skvělými výsledky jak v odborných studiích, tak u reálných pacientů. Učinek je založen na přírodní patentované složce AVH200®, která je extraktem z Aloe vera (Aloe barbadensis Mill), rostliny, která se používá v léčitelství po tisíce let.

  • Při užívání tohoto zdravotnického prostředku se maximální efekt obvykle objeví do několika dnů, u někoho může nastat po několika týdnech.
  • U Proibs nejsou známé žádné vedlejší účinky ani interakce s jinými léky.
  • Lze užívat i dlouhodobě.
PROIBS

Parametry

EAN
4022679018083
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sáčky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívajcí
Věk od
Od 13 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
C. Hedenkamp GmbH
Obsah sáčku jednoduše rozpustíte ve sklenici vody (cca 200 ml), čímž vznikne nápoj s citrónovou příchutí. Přípravek užívejte jednou až dvakrát denně. První nápoj vypijte ideálně před snídaní, druhý odpoledne.

Jeden sáček obsahuje 250 mg extraktu AVH200®, což je aktivní složka získaná z rostliny Aloe barbadensis Mill.

Další složky: fruktóza, inulin, kyselina citronová, hydrogenuhličitan sodný, kyselina askorbová (vitamin C), oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý, hořečnaté soli mastných kyselin, citronové aroma, vitamin B2 (riboflavin 5-fosfát).

PROIBS® neobsahuje lepek, laktózu, vejce, ořechy ani sóju.

Přípravek neužívejte, pokud jste alergičtí na některou z jeho složek. Pokud trpíte cukrovkou, jste těhotná, kojíte nebo dlouhodobě berete jiné léky, zkonzultujte užívání tohoto přípravku se svým lékařem nebo lékárníkem.Při přetrvávajících obtížích vyhledejte svého lékaře, aby vyloučil možnost jiného závažnějšího onemocnění.

PROIBS 30 sáčků

632,00 Kč