0

GREEN IDEA Lymfogreen 90 tobolek

Unikátní bylinná směs podporuje normálně fungující lymfatický systém a optimální vylučování vody z organismu. Použité byliny příznivě působí na detoxikaci a celkovou očistu těla, pomáhají na těžké nohy.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
301,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lymfogreen podporuje trávení, pozitivně ovlivňuje metabolismus tuků a cukrů a napomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost. Upravuje hladinu cholesterolu a lipidů v krvi. Podporuje správnou funkci cévní soustavy, posiluje tonus těla a vitalitu. Přispívá k normálnímu stavu pokožky, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k osvěžení těla.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643610911
8595643610911
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green idea s.r.o.
3 tobolky denně. Přípravek lze užívat dlouhodobě.
Pýr plazivý (Elytrigia repens) standardizovaný extrakt z kořene (10:1), Zlatobýl obecný (Solidago virgaurea) standardizovaný extrakt z natě (flavony 8 %), Ořešák královský (Juglans regia) standardizovaný extrakt z pupenů (10:1), Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (gingerol 10 %), Jírovec maďal (Aesculus hippocastanum) standardizovaný extrakt z plodu (aescin 20 %), Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) standardizovaný extrakt z květu (10:1), Vinná réva (Vitis vinifera) standardizovaný extrakt ze slupky (resveratrol 10 %), Smetánka lékařská (Taraxacum officinale) standardizovaný extrakt z kořene (10:1), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) standardizovaný extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), Kurkuma dlouhá (Curcuma longa) standardizovaný extrakt z kořene (curcuminoidy 95 %), Přeslička rolní (Equisetum arvense) standardizovaný extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), B-komplex, Aloe vera (Aloe barbadensis) standardizovaný extrakt z gelu z listu (200:1), Pupečník asijský (Centella asiatica) standardizovaný extrakt z celé rostliny (saponiny 40 %), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

GREEN IDEA Lymfogreen 90...

301,00 Kč